Galatasaray Başakşehir maçı ne zaman? Galatasaray Başakşehir maçı hangi kanalda?

Galatasaray’da Muslera’nın yokluğundan sonra ilk maç yapılacak. Süper Lig’de bu hafta Galatasaray Başakşehir maçı heyecanı yaşanacak. Galatasaray Başakşehir maçı ne zaman? Galatasaray Başakşehir maçı hangi kanalda?

Galatasaray Başakşehir maçı ne zaman? Galatasaray Başakşehir maçı hangi kanalda?

Galatasaray’da Muslera’nın yokluğundan sonra ilk maç yapılacak. Süper Lig’de bu hafta Galatasaray Başakşehir maçı heyecanı yaşanacak. Muslera’nın yaralanmasından sonra kaleyi kimin koruyacağı araştırılırken aynı zamanda Luyindama ve Boey’in de forma giyememesi taraftarları üzdü. Peki, Galatasaray Başakşehir maçı ne zaman? Galatasaray Başakşehir maçı hangi kanalda?

Süper Lig’de puan kayıpları yaşayarak sekizinci sıraya gerileyen Galatasaray şimdi dördüncü sırada bulunan Başakşehir ile mücadele edecek. NEF Stadyumunda oynanacak olan maçta bazı eksik oyuncular yer alacağından dolayı taraftar oldukça heyecanlı. Geçtiğimiz günlerde iki takım arasında oynanan 5 maçta Başakşehir 1 kez kazanmış, 1 kez beraberlik yaşamış 3 kez de Galatasaray galip olmuştur.

Galatasaray Başakşehir Maçı ne zaman?

Galatasaray Başakşehir maçı ne zaman

Galatasaray Başakşehir maçı ne zaman sorusu taraftarların araştırdığı sorular arasında yer almıştır. Süper Lig Müsabakası 18 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 19.00’da başlayacak.

Galatasaray Başakşehir maçı hangi kanalda?

Galatasaray Başakşehir maçı hangi kanalda? Diye araştırmalar maça kısa süre kala hız kazandı. Fakat maalesef ki maç Süper Lig maçı olduğundan dolayı Bein Sports’da yayınlanacak. Bein Sports’da yayınlandığı için pek çok kişi maçı seyredemeyecek.

Galatasaray Spor Toto Süper Lig’in 17. Haftasında Başakşehir FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dur durak bilmeden devam ediyor. Muslera’nın sakatlanması ve Luyindama ile Boey’in forma giyememesinden ötürü eksik oyuncuyla yapılacak mücadelenin sonucunu merak içerisinde bekliyoruz.

Yorumlar