Galata Wind Halka arzı başlıyor!

Galata Wind halka arz ne zaman işlem görmeye başlayacak? Galata Wind halka arzı kaç lot dağatıldı?

Galata Wind Halka arzı başlıyor!

Galata Wind halka arz süreci tamamlandı peki işlem görmeye ne zaman başlayacak?

Doğan Holding’in yenilenebilir enerji alanında  en büyük yatırımlarından olan Galata Wind Enerji A.Ş’nin halka arzında sürecini tamamladı. Yatırımcılara  Galata Wind halka arz süreci başvurusu yapanlar arasında 99-100 lot dağıtımı yapıldı.

 Yıldız pazarda işlem görecek.

Galata Wind gong için geri sayım başladı. Doğan Holding'in enerji yatırımlarından olan Galata Wind, halka arz için başvurularını bir süre önce tamamlamıştı. Yıldız pazarda işlem göreceği ifade edilen Galata Wind hisseleri 5,06 TL'den satışa sunuldu. Halka arz süreci sabit fiyat ile talep toplama şeklinde gerçekleşti. Bireysel müşterilere eşit, kurumsall müşterilere ise oransal dağıtımı tamamlandı.

GALATA WİND HALKA ARZ BORSA KODU
 
Galata Wind Enerji A.Ş. (GWIND) payları Borsa İstanbul A.Ş. "Yıldız Pazar"da işlem görecektir.

Galata Wind Enerji A.Ş. Genel Müdürü Burak Kuyan’ın konuyla ilgili verdiği bilgiye göre Galata Wind Enerji A.Ş.'nin yüzde 25'ine karşılık gelen 13.369.787.000 adet payları halka arz edilecek. Ayrıca buna ilave olarak "ek satış" hakkı kullanımı kapsamında Galata Wind Enerji A.Ş.'nin toplam sermayesinin yüzde 5'ini temsil eden 2.673.957.000 adet paylarının ek satışı yapılabilecek. Bu itibarla ek satış hakkı kullanımı dahil, Galata Wind Enerji A.Ş.'nin toplam sermayesinin yüzde 30'unu temsil eden 16.043.744.000 adet paylarının halka arz edilmesi planlanıyor.

GALATA WİND İÇİN GONG  ZAMAN ÇALACAK?

Sermaye Piyasası Kurulundan net bir açıklama gelmese de 22 Nisan'da işleme başlaması beklenen hisse için beklenti büyük.
Geçtiğimiz hafta 3 yeni halka arz aynı gün tavanlarını diğer arzlara nazaran erken bozup neredeyse taban yaptıktan sonra yeni alıcılar bulup Tureks Turizm hariç yükselişlerine devam ettiler. 

Galata Win için beklenti kaç tavan?

Dolaşımdaki lot sayısının diğer arzlara göre çok daha fazla olması sebebiyle yakın geçmişte yaşandığı gibi 9-10 tavanları görmenin çok daha zor olacağı bir gerçek. 

Etiketler