Fenerbahçe'den Boupendza'ya dev teklif

Forvet transferi için çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Aaron Boupendza için yeni bir hamle yaptı.

Fenerbahçe'den Boupendza'ya dev teklif

Forvet transferi için çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Aaron Boupendza için yeni bir hamle yaptı. Geçtiğimiz sezon 22 golle Super Lig'in gol kralı olan Gabonlu santrfor ile prensipte anlaşmaya varan kulüp, Hatayspor'a yeni bir teklif sundu.

24 yaşındaki futbolcu için güney ekibine, 2.5 milyon euro para + Mame Thiam kiralık + Sadık Çiftpınar + Sonraki Satıştan yüzde 10 pay önerildiği öğrenildi. Hatayspor'dan gelecek cevaba göre pazarlık + transfer şekillenecek.

Fenerbahçe'den Boupendza'ya dev teklif - Resim : 1

Fenerbahçe öte yandan Vedat Muriç için de Lazio'nun kararını netleştirmesini bekliyor. Teknik direktör Maurizio Sarri, Kosovalı oyuncunun gitmesine onay verirse kiralamak için çalışmalar resmen başlayacak. Forvet konusunda hata yapmak istemeyen yönetim, iki futbolcunun dışında görüştüğü isimleri ise açıklamıyor. Transfer girişimlerini bu sezon bizzat kendisi yürüten başkan Ali Koç'un gelecek hafta bir oyuncuyla daha transferi bitirmeyi planladığı aktarıldı.

Fenerbahçe'den Boupendza'ya dev teklif - Resim : 2

Boupendza Fenerbahçe'yi istiyor

Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı, devre arasında da transferi gündeme gelen Aaron Boupendza'nın Fenerbahçe'de oynamak istediğini açıklayarak, ''Talip olan iki takımın da aynı teklifi yapması durumunda tercihimiz Fenerbahçe olur.'' ifadelerine yer verdi.

Etiketler