Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri... Teknik direktör kesinleşmek üzere

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde hem teknik hem de transfer konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor.

Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri... Teknik direktör kesinleşmek üzere

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde hem teknik hem de transfer konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. İkinci kez Fenerbahçe'de başkan adayı olan ve kazanacağı düşünülen Ali Koç, tercihini yabancı teknik direktörden yana kullandı.

Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri... Teknik direktör kesinleşmek üzere - Resim : 1

Önceki sezonda, 'Alo Emre Abin' sloganıyla transferde olay yaratan direktör Emre Belözoğlu, Erol Bulut'un ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine devam etmiş fakat şampiyonluğu son iki maç ile kaybetmişti. 

Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri... Teknik direktör kesinleşmek üzere - Resim : 2

Başkan adaylığını resmen açıklayan Ali Koç'un teknik direktör konusunda da kararı belliydi. Emre Belözoğlu ile yolları ayırdıklarını bildiren Koç, önümüzdeki sezon için yabancı teknik direktörle devam edeceklerini duyurmuştu.

Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri... Teknik direktör kesinleşmek üzere - Resim : 3

Fenerbahçe'de teknik direktör arayışında artık Lucien Favre öne çıkmaya başladı. Başkan Ali Koç ve yönetim, Favre hakkında ayrıntılı bir çalışma yürütürken transferde son aşamaya gelindi. İsviçreli teknik adam, Fenerbahçe ile yaptığı iki görüşmede direkt olarak hayır yanıtı vermeyi düşünürken, kendisine sunulan projeler, kadro tanıtımı ve hedefler sonrası bir anda daha ılımlı bir tutum sergilemeye başladı.

Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri... Teknik direktör kesinleşmek üzere - Resim : 4

İlk toplantıda kulüp, 63 yaşındaki teknik adama ayrıntılı bir kadro tanıtımı yaptı. Burada Mesut Özil gibi bir ismin olması avantaj yarattı. Favre, Fenerbahçe'nin teklifine olumlu cevap verdi. 

Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri... Teknik direktör kesinleşmek üzere - Resim : 5

Fenerbahçe'de teknik direktör konusu büyük oranda çözülürken aynı zamanda önümüzdeki sezon için transfer çalışmaları da hızla devam ediyor. Yeni sezona alternatifli bir kadro ile girmek isteyen Fenerbahçe, transferde büyük adımlar atmayı planlıyor.

Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri... Teknik direktör kesinleşmek üzere - Resim : 6

Sarı-lacivertliler, çok uzun zamandır istediği ama bir türü alamadığı Edin Visca için yeniden devreye girdiler. Başakşehir'de sergilediği istikrarı performansla dikkatleri üzerine çeken Boşnak kanat için Fenerbahçe'nin ilerleyen günlerde tekrar masaya oturacağı öğrenildi.

FENER FENERBAHCE FUTBOL A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 87.9
Satış 88
Değişim -5.6%
Son Değer 88
En yüksek 88.9
En düşük 85.5
Haftalık Değişim -3.2967%
Aylık Değişim 2.6239%
Yıllık Değişim -3.7725%
Etiketler