Fenerbahçe Token satışa çıktı

Fenerbahçe Kulübü’nün Paribu ile yapmış olduğu iş birliği sonucu hayata geçirilen ve ‘Fenerbahçe Token’ı olarak tanımlanan kripto varlık sistemi bugün devreye giriyor.

Fenerbahçe Token satışa çıktı

Fenerbahçe Token Nedir?

Fenerbahçe Token, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün "utility token" olarak tanımlanan "taraftar token'ı"dır. Fenerbahçe ve Paribu ortaklığı ile üretilen Fenerbahçe Token, Fenerbahçe taraftarlarına kulüp içinde birçok ayrıcalıklar da sunacağı daha önceden açıklanmıştı.

Fenerbahçe destekçileri veya bu kanal üzerinden takaslar ile ticaret yapma hedefinde olanlar, token sahibi olarak hem kendi hem de kulübünün yarınına dijital dünyanın faydalı olanakları ile hem kendi kâr amaçlarını hem de kulübe kâr sağlayarak Fenerbahçe'nin yarınlarına ışık olabilme fırsatını yakalayacaklar. 

Fenerbahçe Token Ne Zaman Satışa Çıkıyor?

Kullanıcılar, Fenerbahçe Token için 9-12 Ağustos 2021 tarihleri arasındaki ön satış sürecinde Paribu üzerinden talepte bulunabilecek. 

Fenerbahçe coin ön satışta iki seçenek belirlendi.

Fenerbahçe token satışında ilk seçenekte, 1 FB token 15 TL olarak belirlenirken ikinci seçenekte 1 FB token 30 TL olarak belirlendi.

Fenerbahçe Token satışa çıktı - Resim : 1

Fenerbahçe Token Hangi Borsalarda İşlem Görecek?

Şimdilik sadece Paribu Borsaları üzerinden al sat yapılabilecek olan Fenerbahçe Token ilerleyen dönemlerinde token performansına göre daha farklı borsalara açılma fırsatını taşımaya devam ediyor. Fenerbahçe Token'ı satın alırken aratmanız gereken token kodu ise FB olarak belirlendi.

Fenerbahçe Token Ne Kadar Token Arz Ediliyor?

Seçenek 1, yani 15 TL'lik tokendan 9 ayı kilitli 20 milyon adet satışa sunulacak. Seçenek 2, yani 30 TL'lik Fenerbahçe tokendan ise satışa sunulacak olan miktar 500 000 adet.
Dağıtım ise talep vaktine bağlı öncelik anlaşmasına sadık kalınarak tamamlanacak.

Fenerbahçe Token'dan Piyasa Beklentisi Nedir?

Fenerbahçe Token ile birlikte Paribu piyasalarında hareketlilik olacağına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Paribu'da teknik alanda siteyi çökertene kadar bir dolaşım olması dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Fenerbahçe şu an kendi kanallarında canlı yayınla bu işbirliğini duyurmaya devam ediyor.

https://www.youtube.com/watch?v=ejrfj-lAS30

FENER FENERBAHCE FUTBOL A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 87.9
Satış 88
Değişim -5.6%
Son Değer 88
En yüksek 88.9
En düşük 85.5
Haftalık Değişim -3.2967%
Aylık Değişim 2.6239%
Yıllık Değişim -3.7725%
Etiketler