Fan tokenların son bir haftalık performansı nasıl?

Son dönemde kullanımı daha çok artan fan tokenlar son bir haftada nasıl bir performans sergiledi?

Fan tokenların son bir haftalık performansı nasıl?

Fan token'lar adına çıkartıldıkları spor kulüpleriyle doğrudan ilişkili oldukları için spor müsabakaları, yönetim değişikliği, borsada işlem görenler için değer değişiklikleri gibi etkenler bu tokenların değerinde hızlı yükseliş ve düşüşlere neden olur. Her geçen gün kullanımı daha çok artan fan tokenların yedi günlük performansları şöyle:

Atletico De Madrid Fan Token: 21.44 dolardan işlem gören Atletico De Madrid Fan Token, son 7 günde yüzde 56.3 oranında artış kaydetti.

Manchester City Fan Token: Son 7 gün içinde yüzde 16.3 civarında artan Manchester City Fan Token, 24.38 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Göztepe Fan Token: Son 7 gün içerisinde yüzde 30 civarında artış gösteren Göztepe Fan Token, 1.30 dolardan işlem görüyor.

Juventus Fan Token: 15.11 dolardan işlem gören Juventus Fan Token, son 7 gün içerisinde yüzde 20 oranında yükseldi.

AC Milan Fan Token: 9.84 dolardan işlem gören AC Milan Fan Token, son 7 gün içerisinde yüzde 11.1 oranında yükseldi. AC Milan son olarak BitMEX ile bir anlaşma imzaladı. Buna göre forma kollarında BitMEX logosu yer alacak.

İstanbul Başakşehir Fan Token: 2.23 dolar civarında seyreden İstanbul Başakşehir Fan Token, son 7 günde yüzde 15.3 yükseldi.

AS Roma Fan Token: Son 7 gün içerisinde yüzde 11.6 oranında artış kaydeden AS Roman Fan Token, 8.15 dolardan işlem görüyor.

Paris Saint-Germain Fan Token: Barcelona ile vedalaşan Lionel Messi'nin Paris Saint-Germain takımına transfer olabileceği konuşulmasından sonra artan Paris Saint-Germain fan token, son 7 gün içerisinde yüzde 141 oranında yükseliş kaydederek 52.05 dolardan işlem görüyor.

Galatasaray Fan Token: Son 7 günde yüzde 5 civarında artan Galatasaray Fan Token, 11.96 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Trabzonspor Fan Token: 4.93 dolardan işlem gören Trabzonspor Fan Token, son 7 gün içerisinde yüzde 10 yükseliş kaydetti.

Fenerbahçe Fan Token piyasaya sürüldü

Dün Fenerbahçe Spor Kulübü - Paribu iş birliğiyle Fenerbahçe Fan Token ön satışı yapıldı. Fenerbahçe Token'ın ikinci seçeneği olan 30 TL'lik kısmı, 30 saniye içinde tükendi ve piyasaya hızlı bir giriş gerçekleşti.