Facebook, Instagram'da Reels Özelliğini Kullanıma Açtı

Geçen aylarda Amerika Birleşik Devletlerinde kullanılmaya başlayan Facebook'un Reels özelliğini ülkemizde kullanıma açtı.

Facebook, Instagram'da Reels Özelliğini Kullanıma Açtı

Geçen aylarda Amerika Birleşik Devletlerinde kullanılmaya başlayan Facebook'un Reels özelliğini ülkemizde kullanıma açtı. Facebook yani bilinen adıyla Meta, daha önce Snapchat'in hikayeler özelliğini diğer sosyal medyalara getirmişti. Instagram'a gelen bu özellik sayesinde pek çok kullanıcı Snapchat'e girmeyi bırakmıştı. Geçtiğimiz günlerde ABD tarafından açılan Facebook Reels özelliği Türkiye genelinde de kullanıma açıldı. 

Facebook Reels Kullanıma Açıldı

Kısa süre önce Amerika Birleşik Devletlerinde kullanılmaya başlanan reels özelliği şimdilik yalnızca mobil uygulamasında kullanılmaktadır. İlerleyen günlerde internet tarayıcısına gelmesi beklenen Reels özelliği önce Instagram platformunda kullanılıp şimdilerde ise Facebook'da kullanılmaktadır. Şuanda izlediğimiz pek çok TikTok videosunu gelecek bu özellikle Facebook platformundada izleyebileceğiz. 

Facebook Reels özelliği daha önceleri Instagram'da yüz binlerce kişi tarafından kullanılmaktadır. Kullanıcıların bazısı bu özelliğin Facebook'a gelmesinin gereksiz olduğunu söylerken bir kısmı da Reels özelliğini kullanmaya başladı bile. Facebook'un kullanıcı sayısı nasıl etkilenir ve bu özellik başarılı olur mu hep birlikte bekleyip göreceğiz.