Twitter da artık Ethereum ile bahşiş verilebilecek!

Dünya genelinde popüler sosyal medya platformu arasında yer alan Twitter kısa süre önce içerik üreticiler için bahşiş verme özelliğini kullanıma sundu. Twitter da artık Ethereum ile bahşiş verilebilecek!

Twitter da artık Ethereum ile bahşiş verilebilecek!

Twitter platformu üzerinden bahşiş verme özelliği geliyor. Özellikle üreticilere maddi destek verme amaçlı verilen bahşiş özelliğinin kapsamı genişletildi. Twitter tarafından yapılan açıklama da bundan sonra artık Ethereum ile bahşiş verilebileceği açıklandı. 

Dünya genelinde popüler sosyal medya platformu arasında yer alan Twitter kısa süre önce içerik üreticiler için bahşiş verme özelliğini kullanıma sundu. Sunula bu özellikle içerik üreticilerine maddi olarak destek olunmasına imkan tanınıyor. Verilen ödeme seçenekleriyle Bitcoin de yer alıyor. Twitter tarafından yapılan açıklamayla ödeme kapsamının genişletildiği duyuruldu. Twitter tarafından yapılan açıklamada artık Ethereum ile ödeme yapılacağı da duyuruldu. 

Twitter'a artık Ethereum ile bahşiş verebileceksiniz

Twitter'a Ethereum

Twitter yetkilileri tarafından açıklamada bahşiş özelliğinin Android ve iOS ekosistemine özel olarak devam edileceği belirtildi. Twitter üzerinde tarayıcı ya da PC'lerde yapılan uygulamalar aracılığıyla Twitter'ı kullanıyorsanız bu özellikten faydalanamayacaksınız. Diğer yandan desteklenen içerik üreticisine bahşiş vermek için o içerik üreticisinin Ethereum cüzdanını profiline tanımlaması gerektiğini unutmayın. 

Twitter üzerinden kendinize ait hesap açtığınızda eğer üreticilere bahşiş verecekseniz Ethereum sistemini kullanabileceksiniz. Bu sistemi kullanacaksanız eğer öncelikle cüzdanınızı profilinize tanımlamanız gerekiyor. Profile tanımladıktan bahşiş verebileceksiniz.