Exxen zam mı geldi? Exxenspor üyelik ücreti ne kadar?

Son zamanlarda dijital dizi film izleme platformları ön plana çıkmaktadır. Özellikle son zamanlara damgasını vurmuş Exxen de ücretli olarak sizlere hizmet veren bir platformdur. Peki, Exxen zam mı geldi? Exxenspor üyelik ücreti ne kadar?

Exxen zam mı geldi? Exxenspor üyelik ücreti ne kadar?

Acun Ilıcalı tarafından 1 Ocak 2021 tarihinde çalışma göstermeye başlayan Exxen zam mı geldi? Exxenspor üyelik ücreti ne kadar oldu? Soruları özellikle platforma üye olan kişiler tarafından araştırılmaktadır. Netflix ve Amazon Prime’a rakip olan Exxen sizlere hem dizi film izleme imkanı hem de Şampiyonlar Ligi’ni izleme imkanını sunmaktadır. Reklamlı ve reklamsız olarak sunulan Exxen üyelik ücretleri 1 Eylül 2022 tarihinden itibaren farklı olarak üyelere sunulacak. Peki, Exxen üyelik ücreti ne kadar oldu?

Dijital dizi ve film izlemeyi seven kişiler tarafından araştırılan Exxen fiyatları güncellendi. Özellikle edinilen son bilgilerden sonra Exxen zam var mı? soruları araştırılmaya başlandı. Hem reklamlı hem de reklamsız olarak sunulan Exxenspor üyelik ücreti 1 Eylül 2022 tarihinden itibaren zamlı olarak sunulacak. Peki, 2022 Exxen üyelik ücreti ne kadar?

Exxen üyelik ücretleri zamlandı!

Exxen üyelik ücretleri bugün itibariyle zamlandı. Reklamlı ve reklamsız olarak sunulan abonelikler için fiyat farkı geldi. Hem Şampiyonlar Ligi hem de Avrupa Liginin resmi yayıncısı konumunda olan Exxen tarafından yapılan duyuruya göre hem Exxen hem de Exxenspor üyelik ücretlerine zam geldi. Yapılan zamlardan sonra reklamlı ve reklamsız exxen üyeliklerinin fiyatları değişti.

Exxen üyelik ücretleri

Exxen güncel fiyatlar ne kadar oldu?

Exxen güncel fiyatlara zam geldi. Böylece Exxen ve Exxenspor üyeliklerinin ücretleri artırıldı. Aşağıda sizler için eski fiyatlardan ve yeni fiyatlardan bahsettik. İşte, yeni exxen fiyatları:

  • Reklamlı Exxen Üyelik – Aylık 39.90 TL
  • Reklamlı Exxen Üyelik – Yıllık 33.50 TL x 12
  • Reklamsız Exxen Üyelik – Aylık 54.90 TL
  • Reklamsız Exxen Üyelik – Yıllık 45.90 TL x 12
  • Reklamlı ExxenSpor Üyelik – Aylık  119.90 TL
  • Reklamlı ExxenSpor Üyelik – Yıllık 94.90 TL x 12
  • Reklamsız ExxenSpor Üyelik – Aylık 134.90 TL
  • Reklamsız ExxenSpor Üyelik – Yıllık 107.30 TL x 12