Ev Hanımlarına kredi kartı veren bankalar

Ev hanımlarına kredi kartı veren bankalar hemen her zaman en sık arananlar arasında yer almayı başarmıştır.

Ev Hanımlarına kredi kartı veren bankalar

Ev hanımlarına kredi kartı veren bankalar hemen her zaman en sık arananlar arasında yer almayı başarmıştır. Bildiğiniz gibi kredi kartı alabilmek için bazı şartları yerine getiriyor olmanız gerekir. Özellikle geliri olmayan kişilere verilmeyen kredi kartları çalışmayan kişilere de çok nadir verilmektedir. Peki, hiçbir işte çalışmayan, hiçbir geliri olmayan ev hanımlarına kredi kartı veren bankalar hangileridir?

Herkese ve anında kredi kartı sloganlarıyla karşımıza çıkan pek çok banka bulunmaktadır. Bu bankalar hem sigortalı çalışan kişilere hem de ev hanımlarına kredi kartı vermektedir. Biz sizler için ev hanımlarına kredi kartı veren bankalar konusunda bilgi vereceğiz. Aynı zamanda sizlere sunacağımız bankalar üzerinden eşi vefat etmiş ev hanımları da kredi kartı başvurusu yaparak onay aldıkları takdirde kart adresinize kadar teslim edilecektir.

Ev hanımlarına kredi kartı veren bankalar 2022

Ev hanımlarına kredi kartı veren bankalar 2022 yılında da vardır. Günümüzde pek çok banka kredi kartı verirken öncelikle kişinin kredi notu, kredi sicili, geçmiş ödemeleri ve belgelenebilir gelirine bakmaktadır. Ev hanımlarına kredi kartı veren bankalar arasında TEB, Akbank, Garanti, Denizbank, İş Bankası, Ziraat Bankası ve Halkbank yer almaktadır.

Ev Hanımlarına kredi kartı veren bankalar

Ev hanımları kredi kartı alabilmesi için ek geliri olması gerekir. Eğer ek geliri yoksa ve eşi ölmüşse eşinden kalan maaş olacağı için gelir gösterebilecektir. Siz de eğer ev hanımıysanız ve kredi kartı almayı planlıyorsanız geliriniz yok ise bankalardan olumsuz cevap alabilirsiniz. Bankalarda kredi kartı değerlendirmesi yapılırken iki şey dikkate alınır. Bunlardan biri kredi notu ikincisi düzenli gelirdir. Bankalarla düzensiz çalışması olan kişinin kredi notu düşük olacağından dolayı riskli seviyede bulunur. Riskli seviyede yer alan kişinin düzenli geliri yoksa kredi kartı alma ihtimali çok düşüktür.

Ev hanımlarına ek kart çıkartılabilir

Ev hanımlarına kredi kartı almak zor olduğu için eş, çocuk veya bir yakının kredi kartı varsa bu kredi kartına bağlı olarak ek kredi kartı çıkartılır. Çıkartılan ek kredi kartının limiti asıl kredi kartına bağlı olmakla beraber ek kartın yıllık üyelik ücreti de asıl kart sahibinin kart ücreti kadar olmaktadır.