Ethereum zaten Singapur'da Bitcoin'den daha popüler

Singapur, Avrupa ve Asya arasında bir merkez olarak kabul edilir. Finansal vahadaki kripto yatırımcılarının çoğunluğunun Bitcoin yerine Ethereum'u tercih etmesi, yatırım trendlerinde kademeli bir değişimin göstergesi olarak okunabilir.

Ethereum zaten Singapur'da Bitcoin'den daha popüler

Kripto para birimleri toplumun ortasına doğru yol alıyor. Gemini, Coinmarketcap ve The Seedly tarafından yayınlanan ve Singapurlu yatırımcılardan gelen yatırımcı eğilimlerini analiz eden bir raporda bu sıradanlığın altı çiziliyor. Sonuç, kripto para birimleri için artan bir talep olduğunu gösteriyor. Toplam 4.348 katılımcının yüzde 67'si halihazırda kripto para birimlerine yatırım yapıyor. Bitcoin maksimalistlerinin bakış açısından, başka bir sonuç sürpriz yapmalıdır. Çünkü çoğunluk Bitcoin'e değil, Ethereum'a güveniyor.

Ethereum, Bitcoin'den daha popüler

Katılımcıların yüzde 78'i Ethereum'a yatırım yaptıklarını söyledi. Bitcoin ile yüzde 69 civarında. Bronz yüzde 40 ile Cardano'ya (ADA) gidiyor. Ancak Binance Coin (BNB) yüzde 31 ile podyuma çıkamadı.

Ethereum'un popülerlik ölçeğinde Bitcoin'in önünde olması, DeFi alanın Singapur'daki mutlak kripto trendi konusu olması gerçeğinden kaynaklanmıyor. Yüzde 59'u merkezi olmayan finansla ilgilendiklerini söyledi. Yüzde 41'i kripto para birimlerini enflasyona karşı koruma sağlamak için portföy kompozisyonunun en önemli yönü olarak görürken, yüzde 26'sı ana odaklarını NFT'ye yerleştiriyor. Rapor ayrıca pandemi ile ülkedeki artan kripto ticareti arasında doğrudan bir bağlantı buluyor. Buna göre katılımcıların yüzde 67'si Corona krizi sırasında daha fazla kripto yatırımı yaptıklarını söyledi.

Alış 3250.97
Satış 3251.96
Değişim 41.0199%
Son Değer 3251.46
En yüksek 3292.71
En düşük 3205.24
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler