Ethereum (ETH) 5000 dolara ulaşabilir mi?

Ethereum (ETH) 5000 dolara ulaşabilir mi?

Ethereum (ETH) 5000 dolara ulaşabilir mi?

Kısa bir süre için Ethereum'a (ETH) olan ilgi, geçtiğimiz gün Bitcoin'de (BTC) olan ilgiyi geçti, ancak Dogecoin (DOGE) onları gölgede bırakarak bir sürpriz yarattı. Bununla birlikte, piyasadaki ikinci kripto para biriminin bazı parametrelerinin ilkininkini aşması gerçeği, BTC'nin artık ETH'nin fiyatı üzerinde bir etkisinin olmadığını ve ikincisinin fiyatlardan daha yüksek fiyatlara ulaşabileceğini iddia eden uzmanların sayısı artmıyor gibi görünmüyor. Şimdi de  ETH için hedef 5.000 dolar olacağı yönde tahminler gelmeye başladı.

Ortalama olarak, son gün içinde Ethereum ve Dogecoin'e olan araştırma ilgisi aynı seviyede (40/100 değeriyle temsil edilir), Bitcoin ise biraz daha yüksek (61 değeri).

Dogecoin, son zamanlarda keskin bir yükseliş kaydetti , Elon Musk, Snopp Dog iteklemeleri ve şu anda 5. sırada olduğu piyasa değerine göre top 10 listesine muhteşem bir giriş yaptı. 4 Mayıs'ta 0,45 dolardan tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaştı ve bir günde yüzde  16,5 ve bir haftada yüzde 63 yükseldi.

Ethereum'un fiyatı hızlı bir şekilde yükseldi, 3.000 dolar seviyesini aştı ve bir günde 3.450 dolara ulaştı. Şu anda bir günde yüzde 7,5 ve bir ayda yüzde 32 değer kazanarak 3,400 dolar civarında işlem görüyor. Bu takdirin çoğu, kurumların artan ilgisine, Ethereum merkezi olmayan finans (DeFi) uygulamalarının sürekli genişlemesine ve EIP-1559 gibi yaklaşan gelişmelere atfedildi.

Global ödeme ağının kurucu ortağı ve CEO'su Mercuryo, Cryptonews.com'a verdiği demeçte,  Ethereum, piyasadaki bir numaralı kripto para birimi hala 50.000'in ortasında kaldığı için, Bitcoin'in etkisi nedeniyle kesinlikle büyümüyor.

 ETH ve DOGE'nin aksine Bitcoin, 14 Nisan'da tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. O zamandan beri neredeyse 65.000 dolara düştü ve nispeten istikrarlı kaldı, şu anda 55.700 dolara da. Bir günde yüzde 4 düştü ve haftada yüzde 2.6 arttı.

Etiketler