Amerikan Ulusal Beyzbol Ligi’nde Dogecoin ile bilet satışı

Amerikan Ulusal Beyzbol Ligi’nde Dogecoin ile bilet satışı

Amerikan Ulusal Beyzbol Ligi’nde Dogecoin ile bilet satışı

Amerikan Ulusal Beyzbol Ligi ekiplerinden Oakland Athletics, Toronto Blue Jays maçı için Dogecoin ile bilet satışına resmen başladı. Oakland Athletics Başkanı Dave Kaval, bunun MLB tarihinde bir ilk olduğunu vurguladı.

Kulüp, 3-6 Mayıs tarihleri arasında geçerli olmak üzere, sahaya yakın bölümlerdeki iki kişilik koltukları 100 DOGE’a satışa çıkardı. Normalde bu biletler, 80 dolara satılıyor. DOGE’un mevcut fiyatının 0.44 dolar olduğu düşünüldüğünde bu şekilde yaklaşık yüzde 50’lik bir indirim de söz konusu olmuş oldu.

Amerikan Ulusal Beyzbol Ligi ekiplerinden Oakland Athletics, Toronto Blue Jays maçı için Dogecoin ile bilet satışına başladı. Oakland Athletics Başkanı Dave Kaval, bunun MLB tarihinde bir ilk olduğunu vurguladı.

Kulüp, 3-6 Mayıs tarihleri arasında geçerli olmak üzere, sahaya yakın bölümlerdeki iki kişilik koltukları 100 DOGE’a satışa çıkardı. Normalde bu biletler, 80 dolara satılıyor. DOGE’un mevcut fiyatının 0.44 dolar olduğu düşünüldüğünde bu şekilde yaklaşık yüzde 50’lik bir indirim de söz konusu olacak.

Doge fiyatındaki artışın son birkaç günde yüzde 30 luk bir artış gösterdiğini düşünecek olursak klüp zarar etmiş sayılmaz...

Amerikan Ulusal Beyzbol Ligi’nde Dogecoin ile bilet satışı - Resim : 1

DOGEUSD:BNN Dogecoin Amerikan Doları
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 0.06256
En yüksek 0.06411
En düşük 0.06213
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %