Esra Erol Muzaffer olayı nedir? Muzaffer Döner TikTok hesabı nedir?

Esra Erol’da programı hafta içi her gün saat 16.00’da ATV ekranlarında yayınlanmaktadır. Programda yaşanan olaylar tüm Türkiye’yi kısa sürede etkilemeyi başardı. Esra Erol Muzaffer – Gülcan olayı nedir? Muzaffer Döner TikTok hesabı nedir?

Esra Erol Muzaffer olayı nedir? Muzaffer Döner TikTok hesabı nedir?

Esra Erol’da programı hafta içi her gün saat 16.00’da ATV ekranlarında yayınlanmaktadır. Programda yaşanan olaylar tüm Türkiye’yi kısa sürede etkilemeyi başardı. Esra Erol Muzaffer  olayı nedir? Muzaffer Döner TikTok hesabı nedir?

Esra Erol’da programına dün katılan 64 yaşındaki Songül Döner ve Muzaffer Döner olayı Türkiye’nin gündemine bomba gibi düştü. Programa katılan Songül Döner eşi Muzaffer’in evi terk ederek kendinden 20 yaş küçük biriyle beraber olduğunu iddia etti. Hal böyle olunca herkes Esra Erol Muzaffer olayı nedir? Muzaffer Döner TikTok hesabı nedir? Diye araştırmaya başladı. Esra Erol’da programında Muzaffer Amca hal ve hareketleriyle herkesin ilgisini çekti. Fenomen olmak için 47 yıllık karımdan vazgeçtim, çok yakışıklıyım ve karımı istemiyorum diyerek ayağa kalkıp dans etti.

Esra Erol’da Muzaffer olayı nedir?

Esra Erol'da Muzaffer olayı

Esra Erol’da Muzaffer Olayı tüm Türkiye’nin gündemine oturmayı başardı. 64 yaşında olan Muzaffer Amca, Tiktok fenomeni olduğunu dile getirerek eşini bırakıp kendinden 20 yaş küçük bir kadınla aşk yaşamaya başladı. Muzaffer Amca’nın eşi Songül Teyze canlı yayına katılarak eşine olan sitemini dile getirse de bugün yayınlanan programda Muzaffer Amca çılgına dönerek stüdyoyu terk etmek istedi.

Muzaffer Amca canlı yayında beni niye getirdin buraya, sosyal medyada fenomenim ve şöhreti sonradan yakaladım. Eski eşim benden ne alabilir de böyle konuşuyor şimdi ben çok yakışıklıyım ve karımı istemiyorum dedi.