Esra Erol Fatma’dan kötü haber geldi! Fatma’nın son durumu…

ATV ekranlarının sevilen programlarından olan Esra Erol’da yaşanan olaylar araştırılmaya başlandı. Esra Erol Fatma’dan kötü haber geldi!

Esra Erol Fatma’dan kötü haber geldi! Fatma’nın son durumu…

Esra Erol’da herkes Fatma olayını merak içerisinde araştırmaktadır. Aylar sonra yeniden Esra Erol’a gelen Fatma’dan kötü haber geldi. Canlı yayına katılarak Fatma ve Ahmet arasındaki diyalog herkesin merakını çekti. Ahmet’in açıklamaları dikkat çekerken Ahmet, Fatma’yı aldattığını kabul etti ve sevdiği kadın olan Ünay ile telefonda konuştu.

Geçen yılın Eylül ayında Esra Erol programında karşımıza çıkan Fatma’nın yaşadıkları herkesin dikkatini çekmişti. Engelli olan Fatma daha sonra hamile kalarak geçtiğimiz aylarda doğum yapıp eşi Ahmet ile beraber yaşamaya başladı. Fakat istediği gibi bir hayat yaşayamadı. Fatma’nın annesi Melahat Hanım da kızı Fatma’nın eşi Ahmet’ten şiddet gördüğünü ve işkence gördüğünü söyledi. Bebeği dünyaya geldikten sonra sıkıntı yaşayan Fatma, Ahmet’in kendini aldattığını iddia etti.

Fatma’nın son durumu…

Esra Erol Fatma

Fatma canlı yayında yaptığı açıklamalarla dikkatleri çekti. Ahmet’in kendisine ihanet ettiğini, şiddet uyguladığını ve Ahmet’i sevgilisiyle beraber yakaladığını söyleyen Fatma, Ahmet, benim başımı duvarlara vurdu şeklinde açıklama yaptı. Ahmet ise yaşadıklarını inkar etmeyerek hayatımda başka biri var ve bir an önce boşanmak istiyorum. Ünay benim sevgilim ve onun yaşıyorum dedi. Esra Erol duydukları karşısında hayrete düştü.