Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na bedava elektrik tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, CHP Genel Başkanı'nın Şanlıurfa'da çiftçilere 'Belediyeyi bize verin çiftçiye elektriği bedava yapalım' dediğini hatırlattı ve, "Çiftçilerimizin yoğun elektrik kullandığı Adana, Hatay gibi şehirler sizin belediyelerinizin yönetiminde. Yapın oralarda elektriği bedava! dedi.

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na bedava elektrik tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kızılcahamam'da AK Partili belediye başkanlarına seslenişte bulundu.

Konuşmasının neredeyse tamamında CHP'li belediyelere sert sözlerle ve ithamlarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir yıl yalanla, cilayla bizim yapmış olduğumuz işleri kendilerine mal ederek idare ettiler. İstanbul'da, Ankara'da bunu yaptılar. İkinci yıl makyajları dökülmeye başladı. Önümüzdeki seneden itibaren insan içerisine çıkacak yüzleri var ise kalmayacaktır" dedi.

CHP Genel Başkanı'nın Şanlıurfa'da çiftçilere 'Belediyeyi bizlere verin çiftçiye elektriği bedava yapalım' dediğini hatırlatan Erdoğan, Ankara, Hatay gibi belediyelerinde tarım alanında kullanım kaynaklı elektrik yükünün fazla olduğunu böyle bir hedef var ise buralarda yapın! ifadelerine konuşmasında yer verdi. 

Sokak Hayvanları Sahipsiz Değil! 

Başıboş sokak hayvanları konusunda belediye başkanlarına yönelik çağrıda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sahipsiz hayvanlarının yerinin sokaklar değil barınaklar olduğunu unutmamalıyız. Sahipsiz hayvanlar için lütfen ön alın, sıcak barınaklar kurarak bir çok gönül kazanabiliriz, kazanabilirsiniz" diye konuştu. Bu konuşmayla birlikte Erdoğan katılımcılar tarafından büyük bir coşku ile karşılandı.

 Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanına 80 Bin Lira Ödeyecek

Erdoğan konuşmasında, muhalefetin yaptığı bir işi yok tek bildiklerinin yalan olduğunu dile getirdi. Bizim dönemimizde yapılanları kendileri yapmış gibi gösteriyorlar! dedi. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ara 80 000 lira daha kazandım. Adamın işi gücü yalan. O yalan söyledikçe sağolsun yargı da kararını olumlu şekilde veriyor. Her birinin başına birer ajans dikmişler. O ajanslara ödedikleri paranın haddi hesabı yok dedi. 

Etiketler