Enerjisa ve Akbank işbirliği hayata geçiyor!

Enerjisa Enerji, Akbank ile 14 ildeki 76 Enerjisa İşlem Merkezi'nin ödeme altyapısının sağlanması için iş birliği anlaşmasına imza attığını duyurdu.

Enerjisa ve Akbank işbirliği hayata geçiyor!

Teknolojinin tüm dünyada fiziksel işlemlerin daha azalmasına, zamandan büyük ölçüde tasarruf etmede ve güvenli şekilde ödeme sistemi geliştirmede payı büyük. Bu doğrultu ve hedefte Enerjisa ile Akbank'ın ortak fikir ve çıkarları doğrultusunda yeni bir ortaklık yapısı ortaya çıkıyor.

Enerjisa Enerji, Akbank ile 14 ildeki 76 Enerjisa İşlem Merkezlerinin ödeme altyapısının sağlanması için ayrıntılı bir iş birliğine imza attığını tüm kamuoyuna duyurdu.

Enerjisa şirketinden yapılan yazılı açıklamanın kaynaklığında, proje dahilinde her ay yaklaşık 700.000 Enerjisa müşterisi, Enerjisa İşlem Merkezleri'nden yapmış oldukları fatura ödemelerini Akbank çatısı altında güvenlikli ödeme yöntemi ile TCMB lisanslı, anlaşmalı ödeme kuruluşları üzerinden gerçekleştirebilecek duruma getiriliyor.

Yapılan ortaklık bildiriminden sonra şahsi görüşlerine yer verilen Enerjisa Enerji Perakende Satış Şirketleri Genel Müdürü Ersin Esentürk, anlaşmayla ilgili olarak Enerjisa Enerji olarak hizmet verdikleri bölgeler de müşterilerine sundukları uçtan uca çözümleri arttırmaya devam ettiklerini ve edeceklerini de sözlerine ekledi.

Sabancı Holding çatısı altında yer alan iki çok güçlü firmanın iş birliğinde bulunmanın hem müşteriler hem de firmalar adına çok değerli olduğunu dile getiren Esentürk, 'Bu proje dahilinde her ay 700.000 Enerjisa Enerji müşterisi, İşlem Merkezlerimiz üzerinden gerçekleştirdikleri ödemeleri Akbank teminatı ile yapabilecek. Her yıl yaklaşık 10.000.000 Enerjisa fatura ödemesinin bu kanaldan gerçekleşmesini bekliyoruz. İnsanımıza nitelikli ve kesintisiz enerji hizmeti sağlamak amacıyla yenilikçi ve güvenli uygulamalarımızı müşterilerimizin hizmetine sunmayı sürdüreceğiz.' değerlendirmesinde bulundu.​​​​​​​

Bu anlaşmanın duyurulmasının ardından Akbank hisselerinde yüzde 1.04'lük bir yükseliş meydana geldi ve 6,80 TL fiyatına kadar yükseldi.

Akbank geçtiğimiz yıllarda ​Türkiye’den ilk kez “Euromoney Mükemmellik Ödülleri” kapsamında “Dünyanın En İyi Dijital Bankası” seçilmişti. Akbank ayrıca 13 kez “Türkiye’nin En İyi Bankası” unvanını da aldı.

Alış 60.35
Satış 60.4
Değişim 0.5%
Son Değer 60.35
En yüksek 61.15
En düşük 60.05
Haftalık Değişim -3.4399%
Aylık Değişim 29.0081%
Yıllık Değişim 72.4399%
Etiketler