Elrond MEX ve MPAD tokenlerinin dağıtımı

Elrond MEX ve MPAD tokenlerinin dağıtımı - Tarih, şartlar, bahisler... size her şeyi anlatıyoruz

Elrond MEX ve MPAD tokenlerinin dağıtımı

Bundan birkaç gün önce konuşmuştuk , Elrond projesi (eGLD), Merkezi Olmayan Finansmana (DeFi) dönüş yapmak üzere. Bunu yaparken Sami'nin kurucusu ve CEO'su Beniamin Mincu ile röportaj yaptığı proje , kripto endüstrisindeki fon trendine katılma hırsını gizlemiyor. Proje için bu önemli dönüm noktası, Maiair uygulaması (gözetim altında olmayan bir cüzdan) ve merkezi olmayan Maiar Exchange platformunun amiral gemisi olmasıyla, Elrond'un kademeli olarak inşa ettiği ekosistem ölçeğinde gerçekleşecek.

Altyapı artık yalnızca tam kapasitede çalışmasını istiyor. Elrond girişimleri hızlandırıyor ve böylece eGLD (Elrond Gold) token sahipleri çok sayıda teşvikten ve diğer bonuslardan yararlanarak, topluluğu kelimenin tam anlamıyla projenin merkezinde olacak sekilde yatırımda kalmaya motive ediyor. Bunların arasında, yalnızca Elrond topluluğuna ve diğer birkaç DeFi projesine dağıtılan MEX yönetişim tokenleri ve aynı zamanda gelecekteki Maiar Launchpad'in çalışmasıyla içsel olarak bağlantılı olacak.

Bu iki token dağıtım işleminden yararlanmaya izin veren koşulların stokunu alıyoruz ve sizlere aktarıyoruz. Her durumda, mevcut operasyonlara katılımın büyük ölçüde Maiar uygulamasının indirilmesine ve kullanılmasına bağlı olacağı önemle vurgulanıyor.

MEX tokenlerinin dağıtımı ile ilgili tüm sorularınızın cevapları

Birkaç gün önceki ilk duyurudan bu yana herkes, MEX tokenlerinin projenin çeşitli platformlarında eGLD sahiplerine dağıtılacağını anladıysa da, diğer birkaç DeFi tokeninin sahipleriyle ilgili sorular devam ediyor.

Resmi blogda yakın zamanda yayınlanan bir gönderide, dağıtım yöntemleri ve aynı zamanda uygunluk koşulları ile ilgili ayrıntılar sağlandı.

CAKE, UNI veya SUSHI tokenlerinin sahibisiniz

Dağıtıma uygun olmak için, belirteçlerin özel anahtarlarını kontrol ettiğiniz bir cüzdanda tutulması gerekir

9 Nisan ÖNCE tek bir anlık görüntü çekildi (daha fazla ayrıntı olmadan). MEX'in yararlanıcılarının haritalanmasını belirleyecek olan bu anlık görüntüdür.

MEX tokenleri, Maiar Exchange'in "operasyonel lansmanından 1 ila 2 ay sonra" dağıtılacaktır.

Anlık görüntü nasıl çalışır?

Elrond, herhangi bir beklenmedik etkiden ve eGLD'lerin blok zincirinin düğümleri boyunca dağılımındaki parazitik varyasyonlardan kaçınmak için, ağda yer alacak anlık görüntülerin kesin tarihleri ​​konusunda kasıtlı olarak belirsiz olmaya devam ediyor.


Ancak, ilk anlık görüntü döngüsü döneminin dün başladığını ve 24 Nisan Pazar günü sona ereceğini biliyoruz. Bu anlık görüntü, bir T zamanında dağıtıma uygun tüm eGLD bakiyelerinin anlık görüntüsünü içerir. İşlem her hafta yeniden başlayacaktır.

- 1 yıl boyunca haftada 1 anlık görüntü döngüsü olacak
- Haftada günlük ortalama belirlenecek
- Bu ortalama, çekilebilecek MEX tahsisatını belirleyecektir.
- Bu para çekme, Maiar Exchange platformundan, Maiar uygulamasını, Ledger'ınızı veya Elrond çevrimiçi cüzdanını senkronize ederek mümkün olacaktır.
- MEX tokenlerini çekmek için 0.0005 eGLD ücreti uygulanacaktır.

Elrond, ilk anlık görüntü döngüsünün sonunda, eGLD sahiplerinin para çekme işleminin etkinleştirilmesini beklerken MEX'teki tahsislerinin miktarını doğrulamalarına izin veren bir bağlantının sunulacağını belirtiyor.

Bir haftalık 52 anlık görüntü döngüsü olacak.

İlk 4 haftada X5, X4, X3 ve X2 için bonus MEX tahsislerinin ardından 48 standart döngü olacağını unutmayın. Yani önümüzdeki yıl her an operasyona katılabilirsiniz ancak ilk ayda dağıtıma katılmanın gerçek bir faydası olacaktır.

Etiketler