ADA Cardano Nedir? Teknik analiz ve son görünüm

ADA Cardano Nedir? Teknik görünüm nasıl?

ADA Cardano Nedir? Teknik analiz ve son görünüm

Cardano (ADA) Nedir?

Cardano, kripto para göndermek ve almak için kullanılabilecek ADA, kripto sistemine sahip bir platformdur. Bu kripto para, paranın geleceğini temsil eder ve kriptografi ile güvenli olması garanti edilen hızlı, doğrudan transferleri mümkün kılar.

Cardano yalnızca bir kripto para birimi değildir, her gün dünyadaki bireyler, kuruluşlar ve hükümetler tarafından kullanılan finansal uygulamaları yürütebilecek teknolojik bir platformdur. Platform, sistemde daha kolay güncelleme yapabilme ve yumuşak çatallanmalarla yükseltme yapılabilmesini kolaylaştıracak bloklar halinde inşa edilmiştir. ADA’yı yönetecek olan temel katmanının tamamlanmasının ardından, akıllı sözleşmeleri, ileride yapılacak ticaret ve işleri destekleyecek dijital yasal anlaşmaları ele almak için ayrı bir hesaplama katmanı yaratılacaktır. Cardano, herhangi bir merkezi olmayan fakat bunun yerine bir blok zincir üzerinde çalışan merkezi olmayan uygulamaları veya dapps (kullanıcıları ve tedarikçileri direkt olarak birbirine bağlayan sistem) hizmetlerini de yürütecektir.

Cardano’nun sunduğu yenilik, kullanıcıların ihtiyaçlarını düzenleyicilerin talepleriyle dengeleyecek ve mahremiyeti düzenleme ile birleştirecek şekilde olmasıdır. Cardano’nun vizyonu, yeni düzenlenmiş bilgi işlem tarzının, herkese adil finansal hizmetlere açık erişim sağlayarak daha fazla finansal katılımı sağlayacağıdır.

2021 Şubat ayından bu yana yükselişini sürdüren ADA, Mart ve Nisan ayında yatay hareketlerle fiyatlanmasını sürdürüyor.1 günlük grafiği gözlemlediğimizde 1.00 - 1.27 dolar aralığında işlem görmeyi sürdürdü.1 günlük grafikte 0.30 seviyelerinden süre gelen yükselişi ve daha sonra yatay hareketiyle bayrak oluşumunda gayet güzel bir görüntü sergiliyor.Bitcoin'e gelen düzeltme, alt coinleri de etkilemiş olsa da formasyonun çalışması durumunda ADA'nın performansı gayet başarılı olacaktır. 1.56 seviyelerini test eden ADA, bir sonraki güçlü hareketinde bu seviyeyi aşacaktır.

Cardano ADA için destek ve direnç seviyeleri;

Destek; 0.92 - 1.00 - 1.19

Direnç; 1.23 - 1.27 - 1.56

BirBorsa / Gökhan Altun

ADA Cardano Nedir? Teknik analiz ve son görünüm - Resim : 1

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Etiketler