Velas coin nedir? Velas coin yorum

Velas coin yapay zeka destekli ve yüksek hacimli işlemlere odaklanan bir kripto para birimi protokolüdür. VLX olarak kısaltması bulunan kripto para birimi Proof of Stake konsensüsünü kullanmaktadır.

Velas coin nedir? Velas coin yorum

Velas coin nedir?

Kripto para birimlerinin her geçen gün değer görmesiyle birlikte çeşitlilikte de artış yaşanmıştır. Bu kapsamda merak edilen sorulardan biri de velas coin nedir sorusudur. Velas coin merkeziyetsiz ve yüksek hacimli işlem desteği sağlayan bir kripto para birimidir.

Bu proje AIDPoS adı verilen ve ademi merkeziyetçiliği ve güvenliği korurken blok zinciri ağını ölçeklendirmesine izin veren benzersiz bir fikir birliği mekanizmasına dayanmaktadır. Bu benzersiz protokolün adı hatırlamayı ve kullanmayı kolaylaştıran algoritmasından türetilmiştir. Bu algoritma ayrıca verilerin tüm ağ üzerinden dağıtılmasını sağmakta bir başka anlamda güven ortamı da sunmaktadır.

Velas blok zinciri diğer kripto para birimleri ile uyumludur. Ödeme işlemleri ve telif hakları oluşturmak için kullanılabilir. Çoklu imza teknolojisi hızlı ve güvenli işlem işlemeye olanak tanımaktadır.

velas coin nedir, velas coin binance

Velas coin projesi

Velas coin projesi arkasındaki şirket İsviçre'de bulunmaktadır ve yerel olmayan kripto paraları destekleyen ilk cüzdanı geliştirmiştir. Ethereum yığınını kullandığı için saniyede 30.000 işlem gerçekleştirme potansiyeline sahiptir. Blok zinciri teknolojisi aynı zamanda hızlı bir ila iki dakikalık blok oluşturmaya izin vermektedir. Kripto para biriminin ağına güç sağlamak ve işlemleri kolaylaştırmak için Velas parasını kullandığını belirtmek önemlidir.

Velas ağı Solana'nın gelişmiş bir sürümüdür. Ağı birlikte çalışabilir ve saniyede 75.000 işlem işleme potansiyeline sahiptir. VLX para birimi büyüyen kripto paralardan biridir ve 464 milyon dolarlık bir piyasa değeri vardır. Ethereum ve Solana tabanlı projeleri desteklemekte ve bu alanda tercih edilen para birimi olmayı hedeflemektedir. Blok zinciri ölçeklenebilir olacak ve yapay zeka tabanlı akıllı sözleşmeler daha güvenli olacaktır.

velas coin projesi

Velas coin yorum

Velas coin yorum kapsamında daha farklı açılardan bilgilere yer vermek gerekirse yüksek hacimli işlemleri destekleyen bir kripto para birimi olduğu belirtilebilir. Yapay zeka destekli bir DPOS yöntemi kullanmaktadır ve AIDPOS yöntemi ademi merkeziyetçilikten ödün vermeden yüksek hacimli işlemlere olanak tanır. AIDPOS algoritması diğer kripto para birimleri tarafından da kullanılmaktadır. Yazılım bir VLX kullanılarak bir ağa kolayca entegre edilebilir. Teknoloji görüldüğü üzere kripto para topluluğu için harika seçenekler yaratmaktadır.

Velas coin ekşi kavramı ile detaylı yorumlara yer verilmek gerekirse BitOrbit geliştiricileri tarafından oluşturulan kripto para birimi olduğu belirtilmelidir. Velas ekosistemi birden fazla projeden oluşur ve ödeme yapmak için yerel parayı kullanmaktadır. Ağ IDO da dahil olmak üzere çeşitli projeler tarafından desteklenmektedir. Ayrıca IDO merkezi olmayan bir borsadır. Bu durumda IDO, WagyuSwap'ta yerel belirteci listeleyen ilk kişi olacaktır. Bununla ilgili tek sorun IDO'nun diğer blok zincirlerinde çalışmamasıdır.

velas coin yorum, velas coin geleceği

Velas coin geleceği

Yerel blok zincirine ek olarak Velas ekosistemi yapay zeka destekli bir protokol kullanmaktadır. Bu sistemin işlemleri diğer blok zincirlerinden daha hızlı işleyebileceği anlamına gelir. Yapay zeka destekli protokol ağın saldırıya uğramasını önleyeceği için de büyük bir artı sağlamaktadır. Bu özellikleriyle teknoloji sektör için ileriye doğru atılmış büyük bir adımdır ve herkes için faydalı olacaktır. Velas coin geleceği yeni bir kripto para birimi arayan yatırımcılar için iyi bir seçim olma ihtimaline sahiptir.

Velas coin hangi nereden alınır?

Kripto para birimi olarak da adlandırabileceğimiz Velas coin Binance olmak üzere Bitfinex gibi diğer büyük borsalardan alınıp satılabilmektedir.

Velas coin grafik

Velas coin grafik başlığı adı altında 1 aylık Velas grafiğini bu şekilde inceleyebiliriz.

velas coin grafik

Velas coin hedef fiyatı

Velas coin hedef fiyatı kapsamında çeşitli belirsizlikler bulunsa da istikrar sağlaması da beklenmektedir. Bu kapsamda farklı analiz ve riskleri göz önüne alarak gerekli planlamayı yapmak gerekmektedir.

Velas coin ne kadar?

Velas coin alınır mı sorusunu cevaplamamızı sağlayan bilgiler aşağıda belirtilmektedir.

Velas coin kaç dolar?

Velas coin kaç dolar sorusunun yanıtı 1 Velas coin dolar bazında 0,20 dolar olarak belirtilebilir.

Velas coin kaç TL?

Velas coin kaç TL sorusunun yanıtı 1 Velas coin TL bazında 2,5 TL olarak belirtilebilir.

Velas coin değerleri nelerdir?

Piyasa Değeri: 464,29M Dolar

Hacim: 1,79M Dolar

İçerik yatırım tavsiyesi değildir.