Döviz kurları haftaya nasıl başladı? 24 Ocak 2022

Türkiye'de dolar ne kadar? Euro kaç TL? döviz kurları ne olacak? Dolar yükselişine devam edecek mi? Döviz kurlarında son haberler birborsa.com'da.

Döviz kurları haftaya nasıl başladı? 24 Ocak 2022

1 Dolar ne kadar?

24 Ocak 2022'de haberin yapıldığı anlarda dolar kuru 13.35 TL seviyesinde işleme konu olmaya devam ediyor. Döviz kurlarında yaşanan büyük dalgalanmaların ardından yüksek volatilite başta ülke ekonomisini daha sonra şirketleri ve Borsa İstanbul'u etkilemeye devam ediyor. Son zamanlara kıyasla belki de son 10 işlem günüde geride kalan döneme göre dengelenmiş ve konsolide olmaya çalışan Dolar / TL kurundaki hareketlilik nispeten kısıtlı.

Sizde dolar fiyatlarını etkileyen unsurlar ve ülke ekonomisi ile ilgili bir fikre sahipseniz aşağıda yorum yapabilir. Fikirlerinizi okuyucular ve bizlerle paylaşabilirsiniz. Ayrıca dolar kuru fiyatlarını canlı takip etmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Dolart / TL'de haftalık bazda 0.4 değer kaybı yaşanmış ve 13.46 TL'den haftalık kapanış almıştı. Bugün hafta açılışı ile birlikte piyasada düşüş yönü devam ediyor. Yüzde 0.42 daha değer kaybeden dolar / lira paritesi 13.36 TL'den işleme konu olmaya devam ediyor.

1 Euro ne kadar?

Euro / TL paritesi 15.21 TL ile geçen haftanın son gününü tamamlamıştı. Geçtiğimiz haftayı 0,95 değer kaybı yaşayarak tamamlayan Euro, haftaya 15.21 TL'den açılış gerçekleştirdi. Yüzde 0.56 daha değer kaybeden Euro kuru şu an 15.14 TL'den işleme klonu olmaya devam ediyor.

Sizde dolar fiyatlarını etkileyen unsurlar ve ülke ekonomisi ile ilgili bir fikre sahipseniz aşağıda yorum yapabilir. Fikirlerinizi okuyucular ve bizlerle paylaşabilirsiniz. Ayrıca Euro kuru fiyatlarını canlı takip etmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Etiketler