Doğtaş Mobilyada hedefler büyük!

Doğtaş yıl sonu hedefini revize ederek yurt içinde 210, yurt dışında ise 52 mağaza olarak belirledi.

Doğtaş Mobilyada hedefler büyük!

Doğtaş yıl sonu hedefini revize ederek yurt içinde 210, yurt dışında ise 52 mağaza olarak belirledi
Tüm Türkiye'de, 73 ilde 185 adet mağaza ile ülke içinde hacimli satışları ve geniş yayılması ile hizmet veren, 2021 yılının ilk üç aylık bölümünde açtığı 14 yeni mağazanın hemen ardından 2021 yurt içi hedef sayılarını da güncelledi ve 210 olarak açıkladı.

Aksaray, Artvin, İzmir, Antalya, Ağrı, İstanbul, Ankara, Erzurum, Eskişehir, Iğdır'da açılması ile birlikte "Türkiye'nin 81 ilinde Doğtaş mağazası" hedeflerine ulaşmaya daha da yaklaşan Doğtaş Mobilya, yıl içerisindeki yatırımlarına devam edeceğini duyurdu.

Ayrıca yurt dışında da 6 farklı ülkede 7 mağaza açma hedefi bulunan
Doğtaş Irak, Özbekistan, Gana, Nijerya, Almanya, Fransa'da hazırlıklarına başladı.

E-Ticaret kanadında da Büyüme Hedefi Devam Ediyor

2021 yılı ile birlikte yayına alınan Doğtaş e-ticaret satış sitesi müşteriden pozitif dönütler almaya devam ediyor. İlk çeyrek ciro payı  yüzde 1 seviyelerinde olan e-ticaret sitesi ekseriyetle  yıllık hedeflerin, ilk 6 ay sonunda yakalanması ihtimali üzerinde duruluyor

2021 Yılında Yeni Hedefler Revize Edildi

2021 senesini portföy yenileme yılı olarak açıklayan Doğtaş Mobilya, Yılın ilk 3 aylık bölümünde 3 yemek odası, 5 koltuk takımı, 3 yatak odasını satış portföyüne ekledi. Senenin ilerleyen dönemlerinde ürün portföyünü geliştirmeye devam edecek olan markanın gelecek hedefi ise teknolojik ürünler.

Dünyayı etkisine alan Kovid-19 salgının etikelirinden olan evde geçirilen zamanla artan konfor arayışı Doğtaş hybrid ve relax mekanizmalı tasarımlarında müşteri beklentilerini  karşılamayı hedefliyor. Mobilya markası olmanın haricinde yaşam alanları, aksesuar, puf ve aydınlatma koleksiyonlarıyla ürün gamını arttırmaya devam ediyor.

Etiketler