Dogecoin yatırımcılarında panik dalgası!

Bir Dogecoin (DOGE) balinası, yaklaşık 1 milyar değerinde DOGE’yi, cüzdanları arasında transfer etti. İşte transferin detayları!

Dogecoin yatırımcılarında panik dalgası!

DogeChain isimli paylaşım platformu, Dogecoin'de yaşanan transferleri takip etmeyi sürdürüyor. Platform, dün akşam gerçekleşen bir Dogecoin işlemine yönelik bir paylaşım yaparak duyuruda bulundu. 

Duyuruya göre en büyük ikinci Dogecoin cüzdanına sahip balina, büyük miktarda DOGE transferi gerçekleştirdi. Dogecoin balinasının iki farklı transfer işlemi yaptığı açıklayan DogeChain, önce 80 milyon adet ve daha sonra 5,13 milyar adet DOGE'nin iki farklı cüzdana gönderildiğini belirtti. 

Dogecoin yatırımcılarında panik dalgası! Bir DOGE balinası 1 milyar dolarlık transfer gerçekleştirdi

Dogecoin yatırımcıları endişeli

Bu haber, Dogecoin (DOGE) yatırımcılarında paniğe neden oldu. Bazı yatırımcılar, bunun bir satış sinyali olabileceğini düşündüler. Nitekim transfere konu olan sayıda Dogecoin, 1 milyar dolara tekabül ediyor. Böyle büyük miktarda muhtemel bir satış, Dogecoin'i uçuruma yaklaştırabilir. Buna karşın pek çok yatırımcı, içlerinde Elon Musk gibi büyük bir destekçisi bulunan DOGE'nin yakında 1 dolar yolculuğuna başlayacağına inanıyor. 

Balina, transfer için ne kadar ödeme yaptı?

Bu tarz büyük transfer hareketlerinden sonra genellikle büyük artış ya da düşüşlerin yaşandığı biliniyor. Bu transferin ardından DOGE fiyatında gözle görülür bir değişiklik olmadı. Ayrıca yaklaşık 1 milyar dolar tutarındaki bu transfer işleminin gerçekleştiren balinanın, ne kadar komisyon ücreti ödediği de merak ediliyor. Balinanın bu işlem için yalnızca 4,49 adet DOGE ödediği aktarıldı. Bu da yaklaşık olarak 0.80 dolar civarında bir komisyon ücretine karşılık geliyor. 

Dogecoin yatırımcılarında panik dalgası! Bir DOGE balinası 1 milyar dolarlık transfer gerçekleştirdi

Dogecoin (DOGE), geçtiğimiz hafta milyarder Elon Musk'ın yaptığı Twitter paylaşımının ardından atağa geçerek 0.15 dolardan 0.22 dolara kadar yükselmişti. Bu yükselişe neden olan haber de bazı Tesla ürünleri için DOGE ile ödeme yapılabileceğini belirten Musk'ın paylaşımıydı. Çıktığı bölgede tutunamayan DOGE, piyasanın kararsızlığının da etkisiyle tekrar 0.16 dolar düzeyine geriledi.

Dogecoin ne kadar?

24 saatlik işlemde yüzde 3.85 oranında düşüş kaydeden DOGE şu anda 0.16297000 dolardan işlem görüyor.

DOGEUSD:BNN Dogecoin Amerikan Doları
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 0.06256
En yüksek 0.06411
En düşük 0.06213
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler