Snoop Dogg’dan Dogecoin’e özel video

Snoop Dogg’dan Dogecoin’e özel Dünya Doge gününde video klip yayınladı.

Snoop Dogg’dan Dogecoin’e özel video

Boğa sezonunun en önemli aktörlerinden biri de kuşkusuz coin’lerin reklamlarını yapan dünyaca ünlü isimler…

Dünyanın en çok bilinen ve sansasyonel isimlerinden biri olan ve Twitter’da 20 milyon, Instagram’da ise 57 milyon takipçisi olan Snoop Dogg da kripto para konusuna son dönemde kripto piyasalarına girişen isimlerden.
Daha önce de konuyla ilgili paylaşımları olan ünlü rapçiden Dogecoin'e  özel Doge günü videosu geldi.

Son aylarda Elon Musk’ın birçok kez reklamını yaptığı Dogecoin’i bu kez takipçilerine gösteren ABD’li rapçi Snoop Dogg oldu.
20 Nisan günü dünyada kenevir günü olarak kutlanıyor ve ABD’de 420 kısaltmasıyla anılıyor. ABD’de tarih yazılırken önce ay sonra gün yazıldığı için (4/20/2021 gibi) böyle bir kısaltma tercih ediliyor.

20 Nisan’ın kısa süre önce Dogecoin günü olarak da kabul edilmesi, sürekli olarak tütün ürünleri kullanan Snoop Dogg’un aynı gün, DOGE için de bir video yayınlamasıyla kripto severlerin eğlencesi haline geldi.

“Snoop Dogg 420 DogeCoin Video” adlı paylaşımını Twitter’dan yapan Snoop Dogg, “Hey Elon! Uzay gemisi için teşekkürler… 420 günün kutlu olsun” yazdı. Paylaşım yüz bin etkileşimi geçti.

Son dönemde yine fiyat artışıyla dikkat çeken Dogecoin geçen hafta 0.45 dolara kadar yükselmişti. Ardından düşüşe geçen kripto para 0.30 dolar seviyesini görmüştü.

Hatırlanacağı üzere Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk da küçük bir Dogecoin madencilik düzeneği kurduğunu açıklamış ve çocuklarına da madencilik öğrettiğini söylemişti.

(UC)

DOGEUSD:BNN Dogecoin Amerikan Doları
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 0.06256
En yüksek 0.06411
En düşük 0.06213
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler