Disneyland, aylarca kapandıktan sonra halka yeniden açılıyor

Disneyland, COVID-19 salgını nedeniyle yedi buçuk aylık bir kapanışın ardından Perşembe günü halka yeniden açıldı, ancak eğlence parkında hastalığın yayılmasını önlemek için sağlık önlemleri devam ediyor.

Disneyland, aylarca kapandıktan sonra halka yeniden açılıyor

Disneyland Paris, COVID-19 salgını nedeniyle yedi buçuk aylık bir kapanışın ardından Perşembe günü halka yeniden açıldı, ancak eğlence parkında hastalığın yayılmasını önlemek için sağlık önlemleri devam ediyor.

Mickey, Minnie ve Goofy - Disney karakterleri gibi giyinmiş çalışanlar - ziyaretçileri selamlamak ve selfie çekmek için her zaman oradalar, ancak mesafelerini koruyorlar.

Parkta yürürlükte olan düzenlemelere göre, "sarılma da dahil olmak üzere yakın etkileşimler geçici olarak askıya alındı." Altı yaşından büyük ziyaretçiler de maske takmak zorundalar.

Yine de açılış saatinde kapıdan girenler orada olmaktan çok memnunlar. 22 yaşında Disneyland Paris aşığı bir ziyaretçi "Bütün hayatım boyunca bunu bekliyormuşum gibi hissediyorum. Aylar ve aylar oldu" dedi. "Bu inanılmaz. Bütün bu insanları tekrar görmek çok fazla duygu yarattı."

Paris'in yaklaşık 40 km doğusunda bulunan parkın içinde, Spinning Cups of Tea atlıkarınca bir kez daha iş başında ve insanlar Uyuyan Güzel'in şatosunun etrafında toplanıyor.

Avrupa'nın önde gelen turizm merkezi olduğunu iddia eden Disneyland Paris'in başkanı Natacha Rafalski için yeniden açılış, pandeminin sonunda Fransa'daki tüm turizm ve otel sektörü için belirleyici bir an.

"Hepimiz bu anı dört gözle bekliyorduk," dedi. "Restoranlar, oteller, tema parkları, tüm misafirperverlik yerleri Fransızların yaşamı için çok önemlidir." dedi.

Etiketler