Dikkat! İşsiz kalabilirsiniz! O firma 3 bin kişiyi işten çıkarıyor

İşsizlik rakamlarının giderek artış göstermesi hemen her ülkede ekonomiyi olumsuz olarak etkilemektedir. O firma tarafından 3 bin kişinin işten çıkarılacağı açıklandı.

Dikkat! İşsiz kalabilirsiniz! O firma 3 bin kişiyi işten çıkarıyor

Otomobil devi Ford küçülmeye mi gidiyor? Her geçen gün yaptığı işlemlerle ön plana çıkan Ford, 3 bin kişiyi işten çıkaracağını açıkladı. Genelde Kuzey Amerika’da olmak üzere ABD, Kanada ve Hindistan’da da işten çıkarmalar gerçekleştirilecek. Ford Üst Yöneticisi Jim Farley ve Yönetim Kurulu Başkanı Bill Ford konuyla ilgili çalışanlarına e-posta gönderdi.Gönderilen e-posta da Fordun farklı teknolojileri benimseyip, çalışma şeklini değiştirdiğine işaret edilerek, konuyla ilgili kaynakların da yeniden düzenlendiği belirlendi.

Ford hisseleri değer kaybediyor!

Küresel çapta işten çıkarma yapacağını duyuran Ford, gün geçtikçe değer kaybediyor. ABD, Kanada ve Hindistan’da gerçekleşecek olan işten çıkarmaların haberinin alınmasının üzerine Ford’un New York borsasında işlem gören hisseleri %5 oranında değer kaybetti. Geçtiğimiz Mart ayında firma tarafından yapılan açıklamada 2 milyondan fazla elektrikli araç üretmeyi planladığı ve bunun için de operasyonlarını yapmaya başladıklarını bildirmişti.

Ford hisseleri

Ford hisseleri ne kadar?

Ford hisseleri bugün değer kaybetti. İşten çıkarmanın haberi geldikten sonra Ford hisseleri yaklaşık olarak %5 oranında değer kaybettiğini görüyoruz. Ford hisseleri bugün itibariyle 332,30 TL’den işlem görmektedir.