Devlet Bahçeli'den şok açıklama ''İmamoğlu görevini bırakmalı!''

Cumhur ittifakının ortağı ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ateş püskürdü ve ''Bizim isteğimiz İBB Başkanlığı görevini bırakmalı'' dedi.

Devlet Bahçeli'den şok açıklama ''İmamoğlu görevini bırakmalı!''

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun görevini bırakması gerektiğini söyledi. Yaşanan hava muhalefeti sorunlarıyla süreci çok kötü yönettiğini düşünen Devlet Bahçeli, İstanbul Belediye Başkanlığı görevini artık devam ettiremediğini dile getiren Devlet Bahçeli, muhalefeti ve siyaseti görevine alet ettiğini söyleyen Bahçeli, Ekrem İmamoğlu'nun kar yağışının yaşandığı dönemde iddialara göre balıkçıda, kar tatilinde vakit geçirdi.

Yaşanan bu süreçte İstanbul halkını yalnız bırakmasıyla suçlanan İmamoğlu ise yaptığı açıklamalarda yaşanan süreçte Türkiye'de olduğunu ve söz konusu balıkçıda sadece öğlen yemeği yediğini açıkladı.

Bunun yanı sıra tüm İstanbul'da yaşanan gelişmelerin mevsim normallerinin üzerinde gerçekleşen yağışlardan kaynaklı olduğunu ve eldeki imkanlarla bunların üstesinden gelinmesi için tüm çabanın sarf edildiğini açıkladı.

Devlet Bahçeli aynı zamanda İmamoğlu için muhalefetten her kademeden insanla kol kola olduğunu dile getirdi. Bir belediye başkanının görevinin siyaset değil hizmet olması gerektiğini dile getiren Bahçeli, İmamoğlu'nun gözünün Cumhurbaşkanlığında olduğu ve bunun için belediyede var olan görevini aksatıp Türkiye'ye kendisini göstermek istediği yönünde.

Cumhurbaşkanı olmak istiyorsa siyasetin içinde bulunmalı önemli makamlardan uzak durmalı açıklamasında bulunan Devlet Bahçeli, açıklamaların büyük çoğunluğunda Ekrem İmamoğlu'nu istifaya davet etti.

Ekrem İmamoğlu ise bu sert yorumlara henüz bir yanıt vermedi fakat geçmiş dönemde yaptığı açıklamalarda Belediye Başkanlığı görevinde devam edeceğini kesin bir dille söylemişti.

Etiketler