Son Dakika: Türkiye'nin koronavirüs tablosu açıklandı! 31 Ocak 2022

31 Ocak 2022 koronavirüs vakalarında Türkiye tablosu açıklandı. Sağlık Bakanlığı, günlük koronavirüs tablosu açıklandı. Koronavirüs vaka, hasta ve hayatı son bulan vatandaşların sayısı belli oldu. Türkiye'de son 24 saat içerisinde 435 bin 513 test yapıldı, 93 bin 261 test sonucu pozitif çıktı.

Son Dakika: Türkiye'nin koronavirüs tablosu açıklandı! 31 Ocak 2022

Türkiye'nin koronavirüs tablosu 31 Ocak 2022

Sağlık Bakanlığı, 31 Ocak 2022 koronavirüs verilerini açıkladı. Türkiye'de ne kadar koronavirüs hastası var? Kaç kişi öldü? Kaç kişi iyileşti? Tüm soruların cevabını tek tabloda veren Sağlık Bakanlığı, açıkladığı tabloda ise  veriler şöyle

* Sağlık Bakanlığı, tüm Türkiye'de son 24 saatte 435 bin 513 yeni korona testi yaptı. 

* Sağlık Bakanlığı, son 24 saat içerisinde yaptığı testlerden 93 bin 261 tanesinin pozitif şeklinde çıktığını açıkladı.

* Türkiye'de son 24 saat içerisinde 182 vatandaşımız koronavirüs nedeniyle hayata veda etti.

* Türkiye'de son 24 saat içerisinde koronavirüse daha önceden yakalanıp iyileşen hasta sayısı 93 bin 438 oldu.

koronavirüs tablosu

Bakan Koca'dan açıklama!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüsle mücadelenin en zorlu dönemini atlattığımızı dile getirdi. Fahrettin Koca, devam eden kişisel tedbirlerin sürekliliğinin sağlanması konusunda da ısrarlı şekilde dile getirmeye sürdürdü. Salgının başladığı günden bu yana gündemin elbette korona olmaya bir süre daha devam edeceğini dile getiren Koca, bu seviyelere gelirken aşının rolünü hatırlatmayı ihmal etmedi. Hatırlatma aşısı olunması konusunda ise tüm vatandaşlara çağrı yapmayı ihmal etmedi.

En çok aşı vurulan iller

Sağlık Bakanlığının açıkladığı verilere göre Türkiye'de en nüfusa oranla en çok aşı yaptıran iller sırasıyla; Osmaniye, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Zonguldak ve Manisa oldu.

Etiketler