Cumhurbaşkanı’ndan doğalgaz açıklaması: Derdimiz uygun fiyatlı doğalgaz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından doğalgaz açıklaması geldi.

Cumhurbaşkanı’ndan doğalgaz açıklaması: Derdimiz uygun fiyatlı doğalgaz

TÜGVA 5. Olağan Genel Kurulu öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklama yapıldı. Salon önünde toplanan kişilere seslenen Erdoğan derdimiz ucuz doğalgaz diye açıklama yaptı.

Derdimiz ucuz doğalgaz!

Cumhurbaşkanı’ndan doğalgaz açıklaması: Derdimiz uygun fiyatlı doğalgaz - Resim : 1

Dünya genelinde yaşanan enerji krizi sebebiyle doğalgaz fiyatları aldı başını gidiyor. Türkiye’yi de etkileyen bu fiyatlar herkesi olumsuz olarak etkilemektedir. Türkiye’nin kış aylarına uygun olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan:

''Derdimiz şu anda daha uygun fiyatlarla vatandaşımıza doğalgazı nasıl ulaştıracağız. Bunun gayreti içerisindeyiz. Şu an itibariyle aralık ayında yapılacak olan yeni değerlendirmelerle de asgari ücreti en uygun rakama çıkarmak'' dedi.

Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirilen TÜGVA 5. Olağan Genel Kurulu ve 6. Gençlik Buluşmasında gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan TÜGVA’nın 81 ilde bulunan 571 ilçedeki temsilcileriyle ve 300 bini aşan üyesiyle buluştu. Erdoğan tarafından yapılan açıklamaların içerisinde vakfın bursları, yurtları, eğitim ve öğretim çalışmaları, kültür sanat ve spor faaliyetleri gibi her alanda hizmetlerini anlattı. Vakfın yurt dışında da çalışma gösterdiğini belirten Erdoğan:

"Kuruluş gayesine uygun şekilde, iyiyi, güzeli, hakkı, adaleti esas alan çalışmaları, geleceğimize güvenle bakmamızı sağlıyor. Bu tablonun özellikle bizim neslimiz için ayrı bir önemi vardır. Türkiye'nin en kıymetli hazinesi olan gençliğinin bir kısmını küresel güç baronlarının emperyalist hezeyanlarına kurban verdiğimiz dönemlerin acıları hala yüreklerimizde tazedir" diye konuştu.