Cosmos (Atom) coin yorum| Hedef fiyatı ve güncel teknik analiz

Cosmos, (ATOM) önemli ölçüde daha güçlü olduklarını gösteriyor ve genel kripto borsalarının önünde yer almaya devam ediyor. Atom coin yatırımcılarına kazandırmaya devam ederken son zamanlarda en çok tercih edilen kripto paralardan biri olmaya da devam ediyor.

Cosmos (Atom) coin yorum| Hedef fiyatı ve güncel teknik analiz

Atom (Cosmos) Coin Yorum

Cosmos yakın zamanda mevcut tüm zamanların en yüksek seviyesini aşamamış olsa da, hala EMA20'nin (kırmızı) üzerinde kalabilir. ATOM fiyatı destek bölgesinin üzerinde işlem gördüğü sürece, her an tüm zamanların en yüksek seviyesine yükselmek için yeni bir girişim planlanabilir. Atom grafiklerinde ilk zayıflama işareti 32,54 doların altına bir düşüş olursa başlayacağı tahmin ediliyor.

Atom (Cosmos) Coin 

*Cosmos, tüm zamanların en yüksek seviyesi yakınında konsolide oluyor.

*İlk önemli fiyat hedefi halen 60.11 USD.

*32.55 USD yine ilgili bir destek seviyesi olarak hareket ediyor.

Cosmos Coin Yorum

Yükseliş Senaryosu

Cosmos coin fiyatı, mevcut fiyat konsolidasyonuna rağmen kendini korumaya devam edebilir. Boğaların amacı, Cosmo coin fiyatını 42.14 doların üzerindeki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 44.65 dolara doğru dinamik olarak yükseltmek olmalıdır. Bu grafik alanında bir artış başarılı olursa ve alıcı tarafı yukarıdaki fiyatı stabilize etmeyi başarırsa, 54.34 dolara doğru bir yürüyüş planlanabilir. Yatırımcılar ilk karlarını burada gerçekleştirmişti. Cosmos da orta vadede bu direnci kırabilirse, 60.11 dolar kadar bir artış da düşünülebilir.

161 Fibonacci uzantısı ve fiyat sınırlayıcı üst yükseliş çizgisi burada bulunabilir. Yine, kar elde etme olasılığı yüksektir. Genel piyasa da önümüzdeki haftalarda en düşük seviyelerinden kurtulabilirse, buna müteakip 69.53 dolara kadar bir artış olası olarak görülebilir. Perspektif olarak, Cosmos önümüzdeki aylarda 84.77 dolar maksimum hedef fiyatına bile ulaşabilir. Bu direnç seviyesi, mevcut trend hareketinin ancak 261 Fibonacci uzantısından türetilebiliyor. Yatırımcılar, ilk yeni girişler için 33,73 dolar yönünde fiyat düşüşlerini destek ve alım fırsatı olarak görebilirler.

 Atom Coin Yorum

Atom coin düşüş senaryosu

Ayılar, bu hafta ilk kısmi başarı olarak kabul edilen tüm zamanların en yüksek seviyelerine geri dönüşü engelledi. Ayılar, Atom coin fiyatını 35,45 dolar yönünde satmayı başarır ve sürdürülebilir bir şekilde bu işaretin altında kalırsa, destek bölgesi yeniden odak haline gelecektir. Özellikle 32.54 dolar bölgesinde boğaların tekrar zemine gelmesi gerekiyor. 50 Fibonacci düzeltmesine ek olarak, EMA50 burada da çalışır. Bu işaretin altına düşme, ayı kampı için önemli bir kısmi başarı olacaktır. Düzeltme daha sonra hemen 30.20 dolara doğru genişler. 38 Fibonacci düzeltmesinin 29.63 dolarda yeniden test edilmesi de sürpriz olmaz.

Günlük grafikteki süper trend de kırmızı destek bölgesinin alt kenarı boyunca ilerliyor. Boğalar burada piyasaya geri gelmezse, bu ilk zayıflık işareti olur. Sonuç olarak, Cosmos coin daha da düşerek 27,53 dolara (EMA200) düşmesi muhtemel. Rota burada yukarı yönlü harekete dönmezse, aşağı doğru hareket ikinci destek bölgesine kadar uzanır. MA200 ve 23 Fibonacci düzeltmesi 26.73 dolar ile 25.34 dolar arasında bulunabilir. Şu anda bu aralığın aşılması çokta bekleniyor denilemez. Cosmos, ancak genel piyasa da yol açarsa bu bölgeden vazgeçebilir ve Aralık 2021'in en düşük seviyelerine geri dönebilir. Boğalar en geç 21.45 dolar ile 20.13 dolar arasında dümeni geri almak isteyecekleri ise genel geçer tahminler arasında yer alıyor.

Atom (Cosmos) Coin Grafik ve Teknik Göstergeler

RSI ve MACD göstergesi şu anda hafifçe düşüş yönlü sinyaller üretmeye başladı ve aşırı alım durumlarını azaltıyor. RSI göstergesi 45 ile 55 arasındaki nötr bölgenin altına düşmediği sürece, mevcut konsolidasyon tamamen tekniktir.

atom coin grafik

 

Sorumluluk Reddi: Bu sayfada sunulan fiyat tahminleri al sat tavsiyesi değildir, sadece analist tarafından yapılan bir değerlendirmedir.

ATOMUSD:BNN Cosmos Amerikan Doları
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 7.578
En yüksek 7.88
En düşük 7.528
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler