Meme coinlerde son durum! Shiba coinin geleceği 2022

Kripto paralarda meme coinler 2021 yılında en çok kazandıran enstrümanlar oldu. 2022 yılında Shiba gibi popüler coinleri ne bekliyor? Shiba coin hedef fiyatı 2022 ne kadar?

Meme coinlerde son durum! Shiba coinin geleceği 2022

2021 yılı kripto paraların yılı oldu desek yanlış olmaz. Kripto para yatırımcı sayısı her geçen gün giderek artış gösterdiği bu dönemde en çok dikkat çeken yatırım araçları elbette en çok yükseliş yaşayan ve en büyük getiriyi sağlayanlar oldu. 

En Çok Kazandıran Kripto Paralar!

Major coinler arasında yatırımcılarına en çok para kazandıran kripto paralardan birisi elbette Shiba coin. Shiba coin, Doge'ye rakip olarak üretilmiş bir kripto para birimi olarak büyük çapta bir projeye sahipte değildir. Bununla birlikte büyük bir projeye sahip olamasa bile, günümüz sosyal medyasının ne kadar güçlü olduğu herkes tarafından biliniyor. Shiba stratejistleri, projenin en büyük yanını sosyal medya gücü olarak bildiriyor. Shiba'nın yatırımcı kitlesinden ziyade fan kitlesinin olduğunu söylemek yanlış olmaz. Meme coinler arasında dönem dönem parlayan isimler elbette var. Örneğin, Floki, Elon gibi kısa bir dönem büyük yankı uyandırıp sonradan ortadan kaybolan bir sürü kripto para var. Fakat Shiba ve Elon'un en büyük farkı artık major coinler arasında sayılmaya başlması ve en çok kazandıran major coinler arasında olması.

Shiba Coin

Shiba coin az öncede bahsettiğim üzere en çok yatırımcısı olan kripto paralardan biri olarak karşımıza çıkmakla birlikte, kendilerine 'Shiba Army' ismini veren bir sosyal medya grubu ile birlikte resmen her sosyal medya ağında yatırımcı toplamaya devam ediyor. Shiba coin yükseliş dönemlerinde ne kadar hızlı yükseldiğini anlatmak adına Shiba coin aylık grafiklerini aşağıda görmektesiniz.

Shiba analiz

2021 yılının ekim ayında Shiba coin, yüzde 1000 seviyesinde yükseliş göstermiş daha sonrasında geri çekilme ile birlikte aylık mumunu yüzde 831 seviyesinde tamamlamıştır. Bu yükselişten sonra haliyle kâr satışı yapmak isteyen binlerce kullanıcı bol sıfırlı kripto paranın yükselişi kadar düşüşüne de şahit oldu. 

Fakat listelenme fiyatı ile arasında hâlâ çok üzerinde olan Shiba coin birçok yeni yatırımcı için fiyat analizi olarak alım fırsatı sunmaya devam ediyor.

Shiba Coin Yorum

Shiba inu, birçok yatırımcı için 2021 yılında mükemmel bir yatırım aracı olarak görülüyordu. Shiba coin geleceği ile ilgili yorum yapan yatırımcı sayısı 2021 yılından fazla olacağa da benziyor. Çünkü fiyat artık çok daha ucuz konumda. 

Shiba Coin Ne Kadar?

Shiba inu fiyatı 0,00002646 USDT olarak işleme konu olmaya devam ediyor. 
Shiba inu fiyatı, 0.000366 TL olarak işleme konu olmaya devam ediyor. Dolar bazlı fiyatları yükseliş göstermese bile, USDT fiyatı TL'ye göre değer kazanırsa bile Shiba yatırımcısı para kazanmaya devam ediyor.

Shiba Coin Nasıl Alınır?

Shiba coin hangi borsada? Shiba coin nasıl alınır? Gibi birçok soru var. En basit Shiba coin alma yöntemi, Shiba coinin listelendiği herhangi bir kripto para borsasında (Paribu, Binance, Gateio vb.) bir hesap oluşturup. Yatırım hesabına bir para yüklemesi yaptıktan sonra, Shiba/USDT, Shiba/TRY gibi paritelerde alım satım işlemlerine başlayabilirsiniz.

Shiba Coin Teknik Analiz

shiba coin yorum

Shiba coin, 2021 Ekim ayından bu yana bir düşüş trendine girmiş ve kontrollü sayılabilecek bir seviyede regresyon kanalının dibine doğru dol almaya başlamıştı. Regresyon kanalının dibine yaklaştıkça RSI'da düşüşler meydana geldiği görülen Shiba İnu'da RSI yukarı kesmesi halinde en azından düşen kanalın önce ara kanal direncine daha sonra ise tepesine kadar bir hareket beklenebilir.

Etiketler