Çocuğu okula başlayanlar müjde! Herkese 150 TL veriliyor

Ziraat Bankası tarafından okula dönüş alışverişlerinde kullanılmak üzere 150 TL verileceği açıklandı. Bankakart hesabına yatırılacak olan 150 TL giyim, kırtasiye, aksesuar ve ofis gereçlerinde kullanılabilecek. Ziraat Bankası okula dönüş kampanyasına katılım başvurusu nasıl yapılır?

Çocuğu okula başlayanlar müjde! Herkese 150 TL veriliyor

2022-23 eğitim ve öğretim yılı 12 Eylül Pazartesi günü başladı. Yurt genelinde 19 milyon öğrenci ve 1 milyon 200 bin öğretmen yeniden okullara döndü. Okulların açılmasıyla birlikte ailelerin gündemindeki ana madde çocuklarının okul ihtiyaçları oldu. Ebeveynler okul ihtiyaçlarını karşılamak için en uygun fiyatlı ürünleri araştırmaya başladı. Ziraat Bankası tarafından müşterilerini desteklemek amacıyla ‘’Okula Dönüş Alışverişi’’ kampanyası düzenlendi. 150 TL’ye varan destek kampanyası 30 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecek. 

Çocuğu okula başlayanlar müjde! Herkese 150 TL veriliyor - Resim : 1

Ziraat Bankası’ndan ebeveynlere destek

Ziraat Bankası tarafından başlatılan okula destek kampanyasının koşulları belirlendi. 15 Ağustos-30 Eylül tarihleri içerisinde geçerli olan kampanya sadece Bankkart müşterilerini kapsıyor. Bankkart’ın geçerli olduğu işletmelerde giysi, aksesuar, kırtasiye ve ofis gereçleri ürünlerini satın alırken kullanılabiliyor. Kampanyaya katılmak isteyen ebeveynlerin Bankkart Mobil uygulaması üzerinden işlemlerini tamamlama hakkı bulunuyor. Ayrıca, SMS yolu ile başvuru da yapılabiliyor. OKUL yazıp 4757’ye göndererek başvuru işlemi gerçekleştirilebilir. Kampanyaya katılım hakkının tanınması halinde alışverişlerden sonra banka kartına ücret yatırılmaktadır. Başvuru yapmayan kişilere bankakart lira hakkı tanınmamaktadır.

Bankkart okula dönüş kampanyasının şartları

*Bankkart ile yapılan her 350 TL’lik alışverişten sonra 30 TL veriliyor. Toplam 150 TL’nin verildiği kampanya Bankkart ile anlaşmalı mağazalarla sınırlı tutuluyor. 

*Kampanyadan yararlanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart pos cihazından yapılması şartı aranıyor.

*Ziraat Bankası kampanyası sadece fiziksel alışverişlerde geçerlidir. E-ticaret siteleri üzerinden yapılan alışverişlerde lira hakkı tanınmaz.

*Aynı gün içerisinde yapılan alışverişlerde sadece bir seferlik 30 TL’lik hak tanınmaktadır. Farklı günlerde en az 350 TL’lik alışveriş yapılması gerekmektedir. Kampanya kapsamında en fazla 150 TL’lik destek imkanı sunulur.

*Bankakart ile yapılan alışverişlerde peşin veya taksitli ödeme seçeneği bulunmaktadır. Taksitli ürün alınması halinde de kartınıza geçerli miktar yatırılacaktır. 

*Kampanya sadece Ziraat Bankası Bankkart’ını kapsamaktadır. Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri için kampanya hakkı bulunmamaktadır.

Detaylı bilgi için tıklayınız