Çifte cinayet kan dondurdu! Karısını ve yeğenini öldürdü

Cinayetlerin ardı arkası kesilmiyor. Bugün, bir cinayet haberi de İstanbul’dan geldi.

Çifte cinayet kan dondurdu! Karısını ve yeğenini öldürdü

İstanbul’da yaşanan cinayet olayı herkesin kanını dondurdu. İstanbul Gaziosmanpaşa’da meydana gelen olayda Korkut Gezici öncelikle eşi Sevtap Akbacı’yı silahla öldürdü. Daha sonra vahşet saçan adam yeğeni Sinan Özfidan’ın evine giderek onuda katletti.

Gaziosmanpaşa’da yaşamını sürdüren Korkut Gezici, eşi Sevtap Akbacı’yı silahla öldürdükten sonra kızını alarak yeğeni Sinan Özfidan’ın evine giderek öldürdü.  Dün gece meydana gelen olayda katil zanlısı her yerde aranıyor.

Kocam hastaneye gidene kadar öldü!

Çifte cinayet kan dondurdu! Karısını ve yeğenini öldürdü - Resim : 1

Yeğeninin canına kıyan Sinan Özfidan’ın eşi Gamze Özfidan’ın sözleri herkesi etkiledi. Gamze Özfidan tarafından:

"Biz oturuyorduk. Şahıs girdi kocama hiçbir şey söylemeden 3 el ateş etti. Kocam hiçbir şey yapamadı. Bir anda ağzından kanlar boşaldı. Hastaneye gidene kadar öldü. Onun hiçbir alakası yok. Hiçbir şey yok aralarında. Bir husumet de yoktu. Neden yaptığını, ne istediğini bilmiyoruz. Kendi karısını kızını öldürmüş olabilir. Bizimle bir alakası yok. Geldi kocamı durup dururken öldürdü" denildi.

İki kişinin canını aldıktan sonra kayıplara karışan Gezici’nin yakalanması için polis tarafından araştırmalar başladı. Emniyet kuvvetleri tarafından çalışma devam ediyor.