Cengiz Ünder ile BtcTürk arasında 2 yıllık anlaşma imzalandı

Cengiz Ünder ile BtcTürk arasında 2 yıllık anlaşma imzalandı. Yerli kripto para borsası olan BtcTürk iki yıllık beraberliğe bugün itibariyle başladıklarını belirtti.

Cengiz Ünder ile BtcTürk arasında 2 yıllık  anlaşma imzalandı

Kadın ve Erkek Millî Futbol Takımları ana sponsoru, Türkiye’nin ilk, dünyanın dördüncü Bitcoin ve kripto borsası platformu BtcTürk, dünya futbolunun yıldız adaylarından olan genç futbolcu Cengiz Ünder ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşmanın üçte ikisinin ödemesi Bitcoin ile yapıldı.

Cengiz Ünder ile BtcTürk arasında 2 yıllık anlaşma imzalandı. Yerli kripto para borsası olan BtcTürk iki yıllık beraberliğe bugün itibariyle başladıklarını belirtti.

Cengiz Ünder: Ben de kripto para dünyasına yeni yeni aşina oluyorum. Bence artık göz ardı edilmemesi gereken bir noktaya ulaştı.

Özgür Güneri: “Enerjimiz yüksek ve dünyada büyük işler başarmayı hedefliyoruz”


Sponsorluk anlaşması hakkında demeçler veren  BtcTurk CEO’su Özgür Güneri

“Türk sporuna bugüne kadar sağladığımız katkılara bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kulüplerimize sunduğumuz desteğin ardından ‘Yeni dünyanın yeni değerleri’ yaklaşımıyla güzel bir anlaşmaya imza attık. Sergilediği performansıyla sadece Türkiye’de değil, dünya futbol otoritelerinin dikkatini çeken Cengiz Ünder ile yaptığımız bu iş birliği ile Türk sporuna bir kez daha desteğimizi göstermek istedik. Kadın ve Erkek Futbol Millî Takımlarımız ile olan iş ortaklığımızın heyecanını yine Ay Yıldızlı armamızı taşıyan başarılı futbolcu Cengiz Ünder ile taçlandırmak bizim için büyük bir gurur. Sponsorluk anlaşmamızla bir ilke daha imza attığımızı özellikle belirtmek isterim. Sponsorluğumuzun üçte ikilik ödemesinin ekonominin yükselen değeri Bitcoin ile yapılacağını özellikle vurgulamaktan heyecan duyuyorum. Türk sporunda ilkleri barındıran bu tarihi sponsorluğun bizleri çok önemli başarılara taşıyacağına inanıyor, bu yolculuğun her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum”  dedi.

Etiketler