Cardano, Alonzo test ağını başlattı! yeni hedef ETH'yi geçmek

Cardano, Alonzo için son hamleyi başlatıyor. Hard fork öncesi üçüncü ve son test ağında, akıllı sözleşmeler şimdi inceleniyor.

Cardano, Alonzo test ağını başlattı! yeni hedef ETH'yi geçmek

Hard forklar şu anda patlama yaşıyor. Ethereum ve Theta Network'ten sonra şimdi tüm gözler, Goguen döneminin son çatalının ağ için akıllı sözleşme dönemini müjdelediği Cardano'da. Akıllı sözleşmeler, birkaç gün önce başlayan üçüncü ve son “Alonzo Purple” test ağında ilk kez kullanılıyor.

Mor test ağında akıllı sözleşme gösterimi

Cardano kurucusu ve IOHK patronu Charles Hoskinson göre açıklar bir dizi mevcut durumunu sosyal medyada anlattı, Alonzo Mor zaten başarıyla başlatıldı ve “yeni kullanıcılar için, katılım sürecini” başlattı. Bu, Alonzo yolculuğunda heyecan verici ve önemli bir sonraki adımı temsil ediyor. ''Testnet ortamının açılması, Cardano ana ağında akıllı sözleşmelerin tanıtılmasında ileriye doğru atılan önemli bir adımı işaret eden önemli bir an” diye açıklıyor. Hard fork için son tarih, Ağustos sonu veya Eylül başıdır.

Testnet şimdi, onu adım adım uygulayan 150 test yapıcısının elinde. Ayrıca, yeni müstakbel geliştiriciler için bir tür Cardano eğitim programı olan “Plutus öncü programı”ndan 300 mezun, Testnet test çalıştırması için işe alındı.

Aynı zamanda geliştiriciler, ADA yatırımcıları için sorunsuz geçişi hazırlamak için borsalarla düzenli temas halindeler. Sonuç olarak, Hoskinson'a göre, müşterilerinin ADA para yatırma ve çekme işlemlerine kesintisiz erişimini sağlamak için ağı çatallarsak, "mümkün olduğunca çok borsanın Alonzo'ya hazır olduğundan" emin olmak isteriz. Şirkete göre, güncel kalmak için ekip, önümüzdeki birkaç gün içinde “borsa entegrasyonu üzerindeki çalışmaların takip edilebileceği” bir sayfa yayınlayacak.

Cardano "doğru yolda"

Hoskinson'a göre, Alonzo'nun gelişimi "çok iyi". Yine de, “daha ​​fazla hata”nın ve “tökezleyen engellerin” ortadan kaldırması gereken “hala uzun bir yol” var. Ama: “Testnet bunun için var”. Ev düzlüğünde göz ardı edilemeyen ölçülemezlere rağmen, genel olarak “doğru yoldalar” ve “gerçekten heyecan verici bir gelecek hemen köşede”.

Gerçekten de: Alonzo sorunsuz çalışırsa, yeni bölüm Cardano çağındaki en heyecan verici bölüm olmalı. Akıllı sözleşmelerin desteğiyle, çok varlıklı platform, DeFi ve NFT için en önemli merkezlerden biri haline gelebilir ve ebedi rakip Ethereum'dan giderek daha fazla pazar payını devralabilir.

ADAUSD:BNN Cardano Amerikan Doları
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 0.2668
En yüksek 0.2723
En düşük 0.265
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler