Bu hisselere dikkat! Yatırımcının tercih ettiği hisseler ( 25 Ekim 2022)

Borsa İstanbul bugüne biraz hareketli başladı. Hal böyle olunca da yatırımcı tarafından yeni yeni hisseler araştırılmaya başlandı. Bu hisselere dikkat çekildi. İşte, yatırımcının tercih ettiği hisseler…

Bu hisselere dikkat! Yatırımcının tercih ettiği hisseler ( 25 Ekim 2022)

25 Ekim Pazartesi günü yatırımcı tarafından tercih edilen hisseler yeniden araştırılmaktadır. Borsada hem fiyat hem de işlem adedinde olan artış sebebiyle yatırımcının ilgi gördüğü bazı hisseler bulunmaktadır. Bu hisseler 25 Ekim tarihinde ön plana çıkmakla beraber yatırımcılar tarafından tercih edilmekle beraber fiyatı artmaktadır. Fiyatı artan hisse senedinin artış göstermesi hisseye de ilgiyi artırmaktadır. Fakat hisselerle ilgili karar verilirken tek bir göstergeyle hareket edilmesi istenen sonuca ulaşmak için yeterli olmayabilir. Bu sebeple de bazı kriterlerin göz önüne alınması önemlidir.

Yatırımcının tercih ettiği hisseler

Yatırımcılar tarafından tercih edilen hisseler 25 Ekim günü ön plana çıkmaktadır. Ön plana çıkan hisseler tercih edilmekte beraber yatırımcısına da gelir elde ettirmektedir. Listede yer alan şirketler:

1) Tümosan Motor ve Traktör

2) Kordsa Teknik Tekstil

3) Tofaş Oto. Fab.

4) Yayla Agro Gıda

5) Doğuş Otomotiv

6) Vestel

7) Bera Holding

8) Migros Ticaret

9) Enka İnşaat

10) İskenderun Demir Çelik

Bu hisselere dikkat! Yatırımcının tercih ettiği hisseler ( 25 Ekim 2022) - Resim : 1