Bu burçlar dikkat! Bu hafta üzülebilirsiniz! İşte, 17 Ekim – 23 Ekim Haftalık burç yorumları

Pek çok burç tarafından yeni bir iş yapılacağı zaman burç yorumları araştırılmaktadır. Bu hafta bu burçlar dikkat! İşte, 17 Ekim – 23 Ekim Haftalık burç yorumları…

Bu burçlar dikkat! Bu hafta üzülebilirsiniz! İşte, 17 Ekim – 23 Ekim Haftalık burç yorumları

Özellikle koronavirüs döneminde en çok ilgi gören alanlardan biri de astroloji oldu. İnsanlar evde kaldığı süre boyunca günlük, haftalık ve aylık burç yorumları merak edilerek takip edilmektedir. Her haftanın ilk gününden son gününe kadar burçların yaşayacağı olaylar merak içerisinde araştırılmaktadır. Bu hafta burçlar neler yaşayacak? 17 Ekim ile 23 Ekim tarihleri arasında burç yorumları merak edilmektedir. Koç, Boğa, ikizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu yorumları ile sizlerleyiz. İşte, 17 Ekim – 23 Ekim haftalık burç yorumları…

Koç burcu haftalık burç yorumu (17 Ekim – 23 Ekim 2022)

17 Ekim - 23 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Koç burcu haftalık burç yorumu tüm koçlar ve yükseleni koç olanlar tarafından merak edilmektedir. Bu hafta koç burçları için kritik bir hafta. Plüton gezegeni Güneş ve Venüs ile iş birliğine gireceğinden dolayı iş hayatınızda bir takım sorunlar yaşayabilirsiniz. Özellikle sizden üst mevkide olan kişilerin baskısına maruz kalabilirsiniz. Biraz kendinize dur demeli ve tepkilerinizi indirmelisiniz. Partnerinizle aranızda bazı maddi ve manevi sorunlar yaşayabilirsiniz. Gerek aile gerek ev ile ilgili yaşadığınız sorunlardan kendinizi kurtararak bu haftaya merhaba diyebilirsiniz. Şayet diyete başlamayı düşünen bir burçsanız tam vakti. Havaların değişmesinden dolayı biraz daha dikkat etmenizi tavsiye ederken, sosyal çevrenizle ilgili kararlar alırken de emin adımlarla ilerlemelisiniz.

Boğa burcu haftalık burç yorumu (17 Ekim – 23 Ekim 2022)

Boğa burcu haftalık burç yorumu biraz karmaşık olarak gözüküyor. Koç burcunu etkisi altına aldığı gibi boğa burçlarını da etkisi altına almayı başarmış olan Plüton gezegeninin Güneş ve Venüs ile yaptığı iş birliğinden dolayı iş hayatınızda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Özellikle sağlık yönünden belinizin ağrımasıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu haftaya bir seyahat planı yaparak başlayabilirsiniz. 23 Ekim tarihinde Güneş ve Venüs Akrep burcuna geçerken Satürn durgun ilerleyecek. Bu durum sizin alacağınız tüm kararları etkileyecektir. Şayet evliyseniz veya sevgiliniz varsa aranızda küçük problemler yaşamanız olası. Şayet bekarsanız kısa sürede yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Bu ilişkiye başlarken olduğunuz gibi kendinizi yansıtmanız sizin açınızdan önemlidir.

İkizler burcu haftalık burç yorumu (17 Ekim – 23 Ekim 2022)

İkizler burcu haftalık burç yorumunu da etkileyecek olan Plüton ve Güneş ile Venüs birleşiminden ötürü aşk hayatınız, çocuk, hobi, eğlence hayatınız ve harcamalarınıza biraz dur demeniz gerekiyor. Ayrıca ikili ilişkilerinizde de bazı problemler yaşayabilirsiniz. Akrabalarınızla veya çocuklarınızla aranızda bazı problemler olabilir. Bundan ötürü sakin kalmanız gerekiyor. Haftaya maddi gelirinizle ilgili bazı sorunlar yaşayarak başlayabilirsiniz. Evinizde ve ailenizle az zaman geçirdiğiniz için ailenizden bazı tepkiler görebilirsiniz. Şayet iş arıyorsanız yeni bir iş başvurusu yapabileceğiniz bir haftada bulunuyorsunuz. Önceden tanıdığınız bir arkadaşınızla aşk yaşayabilirsiniz.

17 Ekim - 23 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Yengeç burcu haftalık burç yorumu (17 Ekim – 23 Ekim 2022)

Yengeç burcu haftalık burç yorumu da gezegen hareketlerinden etkilenerek karşımıza çıkıyor. Meydana gelen gezegen hareketleri sizin hem ilişkinizi hem de iş hayatında ortaklığınızı olumsuz olarak etkilemektedir. Aile içerisinde yaşayacağınız problemler de sizin canınızı sıkmaya yetiyor. Siz bazen mantık çerçevesi içerisinde hareket ederken bu hafta duygularınız mantığınızı bastıracak. Hafta ortasında yani Çarşamba Perşembe günü parasal konular ön plana çıkacaktır. Akrep burcuna geçecek olan Güneş ve Venüs sizin alacağınız kararları doğrudan etkileyecektir. Parasal ve sağlık yönünden dikkat etmeniz gereken bir haftada bulunuyorsunuz. Satürn’ün gezegeninize girdiği bu haftada sizin için olumlu durumlar ön plana çıkmakla beraber gelir elde edebileceğiniz bir haftada bulunuyorsunuz.

Aslan burcu haftalık burç yorumu (17 Ekim – 23 Ekim 2022)

Aslan burcu haftalık burç yorumu bu hafta merak edilen konulardan oldu. İş hayatınız, sağlığınız ve ilişkilerinizle ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu haftanın ilk günlerinde duygusal olarak kendinizi içe çekerek, yalnız kalmak isteyerek başlayacaksınız. Hafta ortasına geldiğinizde ise kendinizi daha iyi hissedecek ve bazı fiziksel değişimler yaşayabilirsiniz. Maddi yönden yaşadığınız sorunların sonuna gelmek adına ince eleyip sık dokuyabilirsiniz. Hafta sonu ailevi yönünüz daha ön plana çıkacak. Kısa süreli seyahatler yapabilecek ve hiç planlamadığınız bir yere giderek vakit geçirebileceksiniz. Eğer bu hafta sınavınız veya mülakatınız varsa başarılı olacağınız bir haftada bulunuyorsunuz.

Başak burcu haftalık burç yorumu (17 Ekim – 23 Ekim 2022)

Başak burcu haftalık burç yorumu 17 Ekim – 23 Ekim tarihleri arasında merak edilmektedir. Bu hafta eğer sevgiliniz varsa ilişkinizde bir krize girebilirsiniz. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla ilgilendiğiniz için partnerinizle sorun yaşayabilirsiniz. Hafta içinde içinize çekilerek yalnız kalmak istemeniz çok doğal. Hafta sonuna doğru oldukça sosyalleşecek, uzun zamandır görüşmediğiniz bir arkadaşınızla görüşüp vakit geçirebilirsiniz. Kendinizi hafta sonu daha iyi hissedecek ve daha emin atımlar atacaksınız. Eğer iş arıyorsanız kendinizi daha iyi hissedebileceğiniz bir iş bularak başarılı bir görüşme yapabilir ve işsizlikten kurtulabilirsiniz. Bir nebze de olsa çabaladığınızda önünüze yeni fırsatlar çıkabilecektir.

17 Ekim - 23 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Terazi burcu haftalık burç yorumu (17 Ekim – 23 Ekim 2022)

Terazi burcu haftalık burç yorumu bakımından bu hafta sizleri değişken günler bekliyor. Normalde her daim dengeli tavırlarınızla ön plana çıksanız da bu hafta bazı krizsel sorunlar yaşayabilirsiniz. Özellikle ilişkinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Sağlık yönünden sorun yaşayan kişilerin rahatsızlıklarına dikkat etmesi gerekiyor. İş hayatınızda ve kariyer hayatınızda önemli anlar yaşayacağınız, farklı toplantılara katılacağınız bir haftada bulunuyorsunuz. İş konusunda ortaklığınız varsa eğer ortağınızda hem maddi hem manevi yönden bazı problemler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda otoriter yönden yaşayacağınız her sorun sizi her yönden etkilediğinden ötürü çok fazla tavsiye etmeyebilirsiniz. Önemli kararlar alacaksanız eğer bu haftayı atlatarak 24 Ekim tarihinden sonra karar almanızı tavsiye ederiz.

Akrep burcu haftalık burç yorumu (17 Ekim – 23 Ekim 2022)

Akrep burcu haftalık burç yorumu ile ilgili araştırma yapabilirsiniz. Bildiğiniz gibi Akrep burçları çapkınlığıyla ön plana çıkmaktadır. Çok güzel bir sırdaş olan Akrep burcu, bu hafta çevresinde olan bir insanın gizli kapaklı yaptığı olayları ortaya çıkarabilmektedir. Gerek yakın çevrenizle gerek ise akrabalarınızla problemler yaşayabilirsiniz. Bu hafta içerisinde uzun zamandır aklınızda olan bazı seyahatleri gerçekleştirebilirsiniz. Hafta başında seyahat planı yaparken hafta ortasında ise iş hayatınızla ilgili yeni kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Akrep burcuna bu hafta gelen Güneş ve Venüs’ten dolayı dikkatli adımlar atmalısınız. Fiziksel olarak kendinizi dinç hissedeceğinizden dolayı yeni yeni işlere kalkışabilir ve maceradan maceraya atılacağınız bir haftada olabilirsiniz. Fazla hareket sizin sağlık yönünden de etkilenmenizi sağlamaktadır.

Yay burcu haftalık burç yorumu (17 Ekim – 23 Ekim 2022)

Yay burcu haftalık burç yorumu ile ilgili sizlerleyiz. Plüton, Güneş ve Plüton Venüs arasında olan bağdan dolayı şuan hali hazırda bulunduğunuz topluluk veya sosyal çevrenizde çok para harcayabilirsiniz. Aynı zamanda hem ilişkinizde hem de arkadaşlık bağlarınızda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Hafta sonunda Akrep burcuna geçen Güneş ve Venüs sizi de etkiliyor. Çevrenizde olan birinden kaynaklı olarak hastane, kapalı alan ve cezaeviyle ilgili bazı konular gündeminizde yer alabilir. Eğer hayatınızda biri yoksa yeni biriyle tanışabilirsiniz. Tanıştığınız kişiye karşı dikkatli olmanız önem arz eder. İletişimde yaşayacağınız sorunlar ve zorluklar sizin yeni bir karar almanızı etkileyebilir.

17 Ekim - 23 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Oğlak burcu haftalık burç yorumu (17 Ekim – 23 Ekim 2022)

Oğlak burcu haftalık burç yorumu araştırılan konulardan oldu. Gerek kariyer hayatınızda gerek ise iş hayatınızda olan durumlardan dolayı bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Dikkatli adımlar atmanızda fayda var. Partneriniz, ortağınız ya da yakın arkadaşınızla ilgilenerek yeni haftaya merhaba diyebilirsiniz. Verdiğiniz kararlar sizin için önem arz etmektedir. Çevrenizde olan arkadaşlarınız harici yeni kişilerle tanışabilir ve yeni kararlar alabilirsiniz. İş hayatınızda maddi kazançlarla ilgili önemli kararlar almanızı elbette bu hafta tavsiye etmiyoruz. Parasal yönden sorun yaşıyorsanız eğer 24 Ekim tarihinden sonra bu sorunlarınızın sona ereceğini görebilirsiniz. Yeni kararlar alacaksanız eğer gelecek hafta itibariyle karar vermeniz önem arz etmekle beraber tanışacağınız kişilere dikkat etmeniz gerekiyor.

Kova burcu haftalık burç yorumu (17 Ekim – 23 Ekim 2022)

Kova burcu haftalık burç yorumu bu hafta sizin yaşayacağınız tüm konular sizi her yönden etkileyecektir. Özellikle akraba ve arkadaşlarınızla sorunlar yaşayabilirsiniz. Çevrenizde olan gizli düşmanlarınıza dikkat etmeniz şarttır. Sizin yanınızda çalışma gösteren kişilerle aranızda olan sorunlar bir nebze daha ön plana çıkabilir. Midenizde olan rahatsızlıklar sizi olumsuz olarak etkiliyor. Kariyer hayatınızda daha rahat bir süreç yaşayacağınızı şimdiden söyleyelim. Kendinizle ilgili fiziksel değişim yapmak istiyorsanız eğer 24 Ekim tarihini beklemeniz şarttır. İş hayatında çalışma arkadaşlarınıza karşı biraz sert olabilirsiniz. Kendinizi yontmanızda ve dikkatli olmanızda biraz fayda var. İnsanları kırmak sizin elinize bir şey geçirmeyecektir. Parasal yönden yaşayacağınız sorunlar kısa sürede sona erecek.

Balık burcu haftalık burç yorumu (17 Ekim – 23 Ekim 2022)

Balık burcu haftalık burç yorumu konusunda da sessizliğini ve sakinliğini korumaya devam ediyor. Tüm haftayı etkisi altına almayı başaran Plüton, Güneş ve Venüs arasında olan bağlantıdan dolayı biraz para harcayabilirsiniz. Hali hazırda olan borçlarınıza dikkat etmeli ve daha fazla da borç etmemelisiniz. Çevrenizde yer alan arkadaşlarınızın baskısına maruz kalabilirsiniz. Eğer sağlık yönünden kalp rahatsızlığınız varsa bu hafta dikkat etmeniz şarttır. Bu hafta yaşayacağınız güzel ve önemli fırsatlardan dolayı kendinizi biraz özel hissedebilirsiniz. Bu haftada psikolojinize dikkat etmeli ve yalnız kalmamaya çalışmalısınız. Alacağınız önemli kararları bu hafta geçtikten sonra almanız sizin açınızdan daha iyi olacaktır.