Balık kadını ve balık erkeği nasıl anlaşır?

En duygusal burçlardan olan balık kadını ve balık erkeği ilişkilerde nasıl anlaşır? İşte, detaylar...

Balık kadını ve balık erkeği nasıl anlaşır?

Duyguların doruk noktalarda yaşandığı bir ilişkiye sahip olabilirler. Onlar çoğu zaman konuşmadan sadece gözleriyle anlaşabilirler. Bir balık kadını ve bir balık erkeği mükemmel bir ilişki sürdürebilirler.

Romantizme bayılırlar

 Duygusal olan bu iki burç romantik anlardan çok hoşlanırlar. Balık kadını romantik jestlerle erkeğini mutlu etmeye çabalar. Balık erkeği ise bu jestlerden çok mutlu olur. Romantizmleri duygularıyla birleşir. Şahane romantik anlarla ilişkilerini taçlandırırlar. 

Balık kadını ve balık erkeği nasıl anlaşır? - Resim : 1

Duygusallık onların ikinci adı

İki burçta duygularıyla yaşar. Balık burcu insanları duygulara önem verirler. Kendi duyguları kadar karşı tarafın ne hissettiğini de düşünür, empati kurarlar. Bu noktada bir balık kadını ile bir balık erkeği her zaman birbirlerinin hislerine önem verecek ve birbirlerine anlayacaklardır. Maddiyata önem vermezler. İçinde duygu olmayan hiçbir şey onları cezp etmez. Dolayısıyla duyguları konusunda tam bir uyum yakalarlar.

İletişime dikkat!

Balık kadını ve balık erkeği nasıl anlaşır? - Resim : 2

Balık burcu kadınları duygularını anlatmayı sever. Balık erkeği de duygularını paylaşmaktan yanadır. Dolayısıyla ikisi de duygularını rahatça ifade ederler. İkisinin de iletişimleri güçlüdür. Her konuda konuşabilirler. Bazen saatlerce sıkılmadan sohbet edebilirler. Bu da ilişkilerinde güçlü bir iletişim demektir. Elbette bu güçlü iletişim sayesinde her konuyu konuşma, paylaşma şansı elde ederler. Bu sayede sorunlarını da her zmaan konuşarak çözme yoluna giderler.

Evlilik bağımlısı 

İki burçta duygusal, hayalperest, sezgili, hayal güçleri zengindir. Bu ortak özellikler sayesinde çok mutlu bir evlilik yaşayabilirler. İkisi de evcimendir. Evde zaman geçirmeyi severler. Evlilik hayatlarında bu onlar için müthiş bir ortak noktadır. Evin içinde tam bir uyum içinde yaşayabilirler.