Yengeç kadını oğlak erkeği mutlu olur mu?

Yengeç kadını su burcu, oğlak erkeği toprak grubu üyesidir. Peki, Yengeç kadını oğlak erkeği mutlu olur mu?

Yengeç kadını oğlak erkeği mutlu olur mu?

Yengeç kadını su burcu, oğlak erkeği toprak grubu üyesidir. Genel olarak bu iki burç iyi anlaşır ve ortak noktalar bulurlar. Elbette bu durum arkadaşlık ve dostluk ilişkilerinde geçerlidir. Zira aşk hayatında dengeler değişir. İki burç birbirlerinin çok iyi tanır, hassasiyetlerini farkına varırlarsa mutlu bir ilişki yaşamaları mümkün olabilir.

Hassas Yengeç Çılgın Oğlak

Yengeç kadınları son derece duygusal ve hassas insanlardır. Aşk ilişkilerinde bu duygusallıkları daha da artar. Partnerlerinden duygusal yaklaşımlar beklerler. Oğlak erkekleri de duygusal yapıdadır. Ancak oğlak burçları çılgın ve hareketlidirler. Hassas değillerdir ve sürekli hassasiyetlerle uğraşmaktan istemezler. Bu noktada yengeç kadını ve oğlak erkeği arasında sorunlar yaşanır. Yengeç kadını hassasiyet ve duygusallığını törpülemeyi başarır, oğlak erkeği ise ona uyum sağlamayı başarırsa mutlu olurlar. Aksi halde uzun süre bir ilişki yürütmeleri mümkün olmaz.

Sevgi Uyumu

Oğlak erkeği sevgi ve sadakate çok önem verir. Yengeç kadını eğer sevgi dolu olur ve sadakat gösterirse oğlak erkeğini kendine bağlamayı başarır. Yengeç kadınları ise güvenmek ister. Oğlak erkekleri insanlara güven verir. Bu aralarında güçlü bir bağ oluşturabilir. İkisi de aile hayatına önem verir.

Yengeç kadını oğlak erkeği mutlu olur mu? - Resim : 1

Evlilik

Yengeç kadını genel olarak uzun ilişkiler yaşar. İlişkilerinin ciddi adımlarla ilerlemesini ister. Zira o ilişkilerinin evlilikle neticelenmesini ister. Son derece gelenekseldir. Tam bir ev kadını olur. Anaç tarafı vardır. İyi bir anne olur. Oğlak erkekleri ise evlilik hayatını çabuk benimser. Disiplinli bir yapısı olduğu için evlilik hayatında uyumu kolay yakalar.

Cinsel Hayatı

Yengeç kadın ile oğlak erkeği ten uyumlarını yakalamakta zorlanmazlar. Yengeç kadını cinsel hayatında samimi ve sevgi doludur. Oğlak erkeği buna önem verdiği için cinsel hayatta ortak bir noktada buluşurlar. Yengeç kadını tutkulu bir kadındır. Bu özelliğiyle çok renkli bir cinsel hayatları olabilir.