BTT Teknik görünüm ve analiz

Btt nedir? BTT Teknik görünüm, formasyon analizi , destek ve dirençler.

BTT Teknik görünüm ve analiz

BitTorrent Token (BTT) Nedir?


BTT, TRON platformu üzerine inşa edilmiş bir TRC-10 token’ıdır. 2001 yılında başlatılan BitTorrent protokolü ile entegre çalışmak üzere tasarlanmıştır. BitTorrent, internetin ilk merkeziyetsiz ağlarından biri ve aylık 100 milyondan fazla kullanıcısıyla en popüler ağlarından biri olmaya devam ediyor.

BTT’nin white paper‘ına göre, BTT’nin ilk büyük uygulaması, BitTorrent’teki dosya paylaşım sürecini kullanıcılar için daha verimli hale getirmek. BitTorrent’te bir dosya paylaşmak, her biri belirli bir dosyanın küçük parçalarını birbirinden indiren birkaç farklı peers yani eşler içerir. Dosyanın tam kopyası olan kullanıcılar ise seeds yani tohum olarak adlandırılır.

BitTorrent ve TRON Ortaklığı


Dünyanın en büyük dosya paylaşım protokolü BitTorrent, kısa süre önce TRON ile kurduğu ortaklıkla kendi kripto para birimini başlattı. Peki, BTT token’ı tam olarak ne için kullanılacak ve başarılı olacak mı?

20 milyon dolarlık BTT ICO’su geçen yılın en başarılı ICO’larından biriydi. 28 Ocak’ta Finance Launchpad platformunda piyasaya sürülmesinden sonra ilk halka açık token satışı 15 dakika içinde tamamlandı ve toplam 7 milyon dolar toplandı. BTT’ye olan talep o kadar yüksekti ki sitede sürekli baş gösteren teknik sorunlar bazı yatırımcıların alım yapmasını engelledi. Sitedeki erişim sorunlarından dolayı ayrı bir AirDrop gerçekleştirildi.

BTT’ye olan ilgi ICO’nun ötesine geçti ve borsalarda listelendiği ilk hafta piyasa değeri 10 kart arttı. Şimdi gelin BTT projesinin amaçlarına ve potansiyel kullanım durumlarına daha yakından bakalım.

Peki BTT (BİTTORENT) Teknik görünüm ne durumda neredeyse tüm kripto piyasasının günlerdir dilinden düşmeyen BTT teknik olarak ne durumda?

Yaklaşık 1 ay öncesi tahmini değerinin neredeyse 4 katına çıkan BTT 'de teknik olarak uzun vade grafiklerde yorum yapmak artık çok güç fakat kısa vade görünümde henüz trend içinde ve destekleride çalışıyor.

Destekleri ve dirençleri ise sıralı şekilde şöyle:

Destekler:0,0109014 - 0,0100676 - 0,00922339

Dirençler 0,012500 - 1,0134659 - 0,0135982

Etiketler