BitTorrent 24 saatte yüzde 60 yükseldi

Bir süredir kripto paralar arasında küçük hacimlerle işlem gören Bittorrent'te yükseliş devam ediyor.

BitTorrent 24 saatte yüzde 60 yükseldi

Yatırımcıların dikkatini çeken Bittorrent (BTT) bir süredir yaklaşık 0,04 TL’den işlem görüyordu.

BitTorrent, yeniden tırmanışa geçti ve 24 saatte yüzde 60 değer kazandı. Altcoin’lerin arasına 2018 yılında katılan kripto para, son dönemde yatırımcıların ilgi odağı haline geldi.

Mart ayının son haftasına rekor bir değer ile giren ve yüzde 80‘den fazla artış yakalayan BitTorrent, Nisan ayında da yatırımcılarının yüzünü güldürüyor.

BİTTORRENT NE KADAR OLDU?

Bittorrent, bir süredir yükseliş eğilimine devam ediyor. Ani yükselişleri ile son günlerde oldukça konuşulan Bittorrent (BTT), yatırımcılarını sevindiriyor. Ancak analistler tarafından yapılan yorumlarda bu ani yükselişin sert bir düşüşe geçebilecek olması ile ilgili yorumlar da yapılıyor.

Bittorrent (BTT), yaşadığı ani yükselişlerle kripto para piyasasında hacim olarak en yüksek 10 kripto para arasında yer alıyor. Bittorrent (BTT), bu sabah 0,0135 dolar seviyesine çıkarak rekor kırdı.

BTT şu an için 0,0117 dolardan işlem görüyor.

BTT, fiyatının artmasından sonra 13,2 milyar dolarlık bir piyasa hacmine ulaştı.

Bazı analistler fiyatın çok yükseldiğini ve geri çekilmenin çok sert olabileceğini ifade ederken bazı analistler korkuya gerek olmadığını ve yükselişin bir süre daha devam edeceğini ifade ediyor.

Etiketler