BTS coin nedir? BTS coin yorum

BTS coin 2014 yılında oluşturulmuştur ve ProtoShares (PTS) olarak bilinen BitShares platformudur. Delegated Proof of Stake yani DPoS algoritmasına dayanan kripto para birimi merkezi olmayan bir platformdur.

BTS coin nedir? BTS coin yorum

BTS coin nedir?

BTS coin nedir veya BitShares coin nedir sorusunun cevabını özetlemek gerekirse; BitShares coin geleneksel bir para biriminden ziyade öz sermaye gibi çalışan bir varlıktır. BitShares MPA açığa satış yapanın BTS'nin fiyat hareketlerinden kar etmesini sağlamaktadır. Diğer tüm BitShares varlıklarında olduğu gibi likidite sağlamak ve maliyetleri azaltmak için 24 saat zorunlu çağrı gerektirir. Ayrıca bir BTS'ye yatırım yapmak istiyorsanız risklerin ve faydaların farkında olmalısınız.

BTS coin Delegated Proof of Stake (DPOS) algoritmasını kullanan bir kripto para birimidir. Bu algoritma Bitshares ekibi tarafından geliştirilmiştir ve şirket tarafından BTS madenciliği için kullanılmaktadır. Şu anda üç büyük BTS ağı vardır. Hepsi farklı teknolojiler kullanmaktadır. Ancak aralarındaki temel fark BTS'nin DPOS'a dayanmasıdır. Bu tek bir temsilcinin bir işlemi doğrulayabileceği anlamına gelmektedir. BTS'nin çalışmasını sağlayan şey DPoS algoritmasıdır. Blok zinciri bir kullanıcı sistemi tarafından ve bir Bitshares belirteçleri kurulu tarafından yönetilmektedir. Platform, insanların BTS paralarını değiştirmesine izin vermektedir ancak yine de kolay bir süreç olmadığını belirtmekte fayda vardır. Merkezi olmayan bir ağ bir kripto para birimine yatırım yapmanın iyi bir yoludur. Doğru yapıldığında ve doğru bir süreç yönetildiğinde harika bir yatırım fırsatı sunabilme imkanına sahiptir.

Diğer kripto para birimlerinden farklı olarak Bitshares yetkilendirilmiş bir hisse kanıtı algoritması kullanır. Bitshares ağı madencilik yerine işlemleri onaylamak için topluluk tarafından seçilen delegeleri kullanır. Bu sistem Bitcoin'den daha kararlı ve diğer kripto para birimlerinden daha hızlıdır. Temsil edilen bir Proof-of-Stake Bitshares ağının önemli bir bileşenidir.

Çoğu kripto para biriminin aksine Bitshares bir ticaret platformu ve hizmetleri tarafından desteklenmektedir. Diğer kripto para birimlerinden farklı olarak bu kripto para birimi kullanıcıların saniyede 10.500 işlem gerçekleştirmesini sağlamaktadır. Karşılaştırıldığında Bitcoin saniyede 7 işlemle sınırlıdır. Bu çok daha daha güvenilir olduğu anlamına gelmektedir. Ayrıca çoğu kripto para biriminden daha hızlı ve işlem ücretlerinde daha düşüktür. Bitshares'e yatırım yapmakla ilgileniyorsanız kripto para hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam etmelisiniz.

BTS coin projesi

BTS coin projesi kapsamında blok zinciri tüm işlemlerin halka açık kaydıdır. Her kullanıcının doğru hesaba para göndermeyi kolaylaştıran benzersiz bir simge oluşturan benzersiz bir hesap adı vardır. Sistem bloklar oluşturmak ve madencileri ödüllendirmek için Delegated Proof of Stake (DPoS) algoritmasını kullanmaktadır.

Bitshares ağının açık kaynaklı bir yazılım platformu vardır. Blok zinciri tüm işlemlerin halka açık kaydıdır. Her kullanıcının hesap adı ödemeleri doğru hesaba göndermeyi kolaylaştıran bir simge oluşturmaktadır. Bu sistem ayrıca daha fazla mahremiyete izin vererek verilerini korumak isteyenler için ideal bir alternatif haline getirmektedir. Ancak iki platform arasındaki temel fark yapılarıdır. BitShares ağı kullanıcıların çeşitli işlemler yapmasına olanak tanımaktadır.

bts coin nedir, bitshares coin nedir

BTS coin yorum

BTS coin yorum kapsamında belirtmek gerekir ki Bitshares ağına ek olarak Bitshares dolaşım sistemi bir Grafen blok zincirine dayanmaktadır. Adı işlemleri imzalamak ve doğrulamak için kullanılır. Diğer kripto para birimlerinin aksine Bitshares daha kararlı ve güvenli bir sisteme sahiptir. Bu yüzden yatırımcılar arasında çok popülerdir. Sistem ayrıca çoğu büyük kripto pazarında da mevcuttur ve bu sayede her geçen gün kullanımı artmaktadır.

BTS coin twitter ve BTS coin ekşi gibi aramalar kapsamında da kullanıcılar çeşitli bilgilere erişim sağlamak istemektedir. BitShares'in blok zinciri ağdaki tüm işlemlerin halka açık bir kaydıdır. Her kullanıcının hesap adı o hesapla benzersiz bir şekilde ilişkilendirilmiş bir simge oluşturmaktadır. Bu görseller tüm kullanıcılar tarafından görülebilir ve kolay iletişim sağlar. Belirli bir süre sonra yatırımcılar azalan miktarda para değerinde bloklar oluşturur. Karşılığında ise açığın devam etmesi için madencilere belli bir miktar ödenmektedir.

bts coin yorum, bitshares coin yorum

BTS coin geleceği

BTS coin geleceği kapsamında belirtmek gerekir ki BTS coin Bitshares ağ geçidi adı verilen güvenilir iki yönlü bir portal kullanmaktadır. Bu cüzdan Bitshares paralarını saklar ve Bitcoin tabanlı kripto para cüzdanının adresi kripto para cüzdanının adından farklıdır. Temsil edilen bir Proof of Stake sistemi işlem sayısını artırmanın popüler bir yoludur.

Bitshares kendi kendini yöneten bir DPoS algoritmasına sahiptir. Finansal işlemleri onaylamak için DPoS algoritmasını kullanır ve blok zinciri başkaları tarafından seçilen kullanıcılar tarafından korunmaktadır. Her Bitshares sahibi oylarını özel delegelere devredebilir. Bu yöntem özellikle merkezi olmayan ICO'larda hızlı ve güvenilir işlemlere olanak tanımaktadır.

BTS coin hangi borsada bulunur?

BTS coin Binance , Huobi ve Okex gibi önde gelen borsa sitelerinde bulunabilir. Borsalarda BTS alıp satabilmek için bir hesabınızın olması gerekir.

BTS coin grafik

BTS coin grafik başlığı adı altında 1 aylık BTS coin grafiği inceleyeceğiz.

bts coin grafik, bitshares coin grafik

BTS coin hedef fiyatı

Bts coin hedef fiyatı bir basamak daha atlaması yönünde öngörüler dahil çeşitli görüşlere sahiptir. 0,005 doları kısa zamanda aşması beklenen bts coin belirsizlikleri de içermektedir. Çeşitli belirsizlik ve risklere karşılık yatırım yaparken iyi bir analiz süreci gerekmektedir.

BTS coin ne kadar?

BTS coin alınır mı sorusunu akıllara getiren kripto para birimi ile ilgili fiyatları aşağıda görebilirsiniz.

BTS coin kaç dolar?

BTS coin kaç dolar sorusunun yanıtı 1 BTS dolar bazında 0,035 dolar olarak yanıtlanabilir.

BTS coin kaç TL?

BTS coin kaç TL veya BTS kaç TL sorusunun yanıtı 1 BTS coin TL bazında 0,466 TL olarak yanıtlanabilir.

BTS coin değerleri nelerdir?

Piyasa Değeri: 106,56M Dolar

Hacim: 5,12M Dolar

İçerik yatırım tavsiyesi değildir.