Borsa İstanbul'da 6 Hissenin Önünden Engeller Kalkıyor!

Borsa İstanbul'da, 11 Ekim 2023 Çarşamba günü tedbir kararı kaldırılacak hisseler şu şekilde belirlendi. İşte tedbir kararı kalkan 6 hisse senedi ile ilgili detaylar...

Borsa İstanbul'da 6 Hissenin Önünden Engeller Kalkıyor!

11 Ekim 2023 tarihi itibariyle Borsa İstanbul'da 6 önemli hisse için alınmış olan tedbir kararları kalkıyor. Bu gelişmeyle birlikte yatırımcılar, bu hisselerle ilgili daha fazla esneklikle işlem yapabilecekler. İşte detaylar...

SPK tedbir kararı

Trend Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (TDGYO)

Trend Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. hisselerinde 11 Ekim 2023 tarihinde “Brüt takas” ve “Kredili Alım, Açığa Satış” yasakları kalkıyor.

Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş. (ATLAS)

Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş. hisselerinde 11 Ekim 2023 tarihinde “Brüt takas”, “Kredili alım”, “Açığa satış”, ve “Brüt Takas” yasakları kalkıyor.

Inveo Yatırım (INVEO)

Inveo Yatırım hisselerinde 11 Ekim 2023 tarihinde “Brüt takas” yasakları kalkıyor.

İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. (ISGSY)

İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. hisselerinde 11 Ekim 2023 tarihinde “Brüt takas” yasakları kalkıyor.

Polisan Holding A.Ş. (POLHO)

Polisan Holding A.Ş. hisselerinde 11 Ekim 2023 tarihinde “Brüt takas” yasakları kalkıyor.

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstrisi A.Ş. (KSTUR)

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstrisi A.Ş. hisselerinde 11 Ekim 2023 tarihinde “Brüt takas”, “Kredili alım”, “Açığa Satış” ve “Emir Paket Tedbiri” yasakları kalkıyor.

Bu gelişmeler, söz konusu hisselerle ilgili işlem yapacak olan yatırımcılar için önemli bir fırsat sunuyor. Tedbir kararlarının kalkmasıyla birlikte, bu hisselerle ilgili ticaret daha serbest hale geliyor ve yatırımcılar daha fazla esneklikle işlem yapma imkanına sahip oluyorlar. 11 Ekim 2023 tarihini takip eden işlem gününde bu hisselerle ilgili daha fazla detay elde etmek ve yatırım stratejilerinizi güncellemek için bizi takip etmeyi unutmayın.

Alış
Satış
Değişim 47.6999%
Son Değer 9692.72
En yüksek 9766.89
En düşük 9667.55
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler