Borsa İstanbul işlemleri artık masrafsız yapılacak!

En iyi yatırım araçları arasında yer alan Borsa İstanbul’da işlem yapmak için bildiğiniz gibi belirli bir miktarda masraf ödemeniz gerekiyor. Fakat gelen bir kararla o işlemler artık masrafsız yapılacak.

Borsa İstanbul işlemleri artık masrafsız yapılacak!

En popüler yatırım uygulaması olarak karşımıza çıkan Midas üzerinden Borsa İstanbul işlemlerini yapabiliyorsunuz. Midas üzerinden ABD borsaları ve Borsa İstanbul’a yatırım yapabileceğiniz duyuruldu. Konuyla ilgili yapılan son açıklamada yıl sonuna kadar bu işlemlerin masrafsız yapılacağı duyuruldu.

Hem Türk hem Amerikan borsalarına yatırım yapma imkanını tek platform üzerinden gerçekleştiren Midas artık Borsa İstanbul işlemleri için herhangi bir ücret almayacak. Bu ücretler arasında hesap işletim ücreti, saklama ücreti, hesap açılış ücreti, canlı veri ücreti, takas payı, rüçhan kullanımı gibi masrafların platform üzerinden alınmayacağı duyuruldu. Midas platformunun CEO’luğunu yapan Egem Eraslan tarafından ve şirket üzerinden yazılı açıklama yapıldı.

5 dakikada hesap açabilirsiniz!

Midas Ceosu Egem Eraslan

Midas şirketi üzerinden yapılan resmi yazılı açıklamada 5 dakikada hesap açma imkanının sunulduğuna değinildi. Hesap açtıktan sonra para transferi ve ilk yatırım işlemini kolaylıkla yapma imkanı Midas platformu üzerinden sunulmaktadır. Şirket tarafından yapılan yazılı açıklamada:

“Mobil uygulama üzerinden dijital olarak yatırım hesabı açma kolaylığı sunan uygulama, Midas’ı ilk defa kullanan yatırımcıların 10 dakikadan kısa bir sürede hesap açılışı, para transferi ve ilk yatırım işlemini kolayca gerçekleştirmesini sağlıyor. Midas yatırım hesapları ile kullanıcılar, anlaşmalı bankalardan ücretsiz ve anında hem Türk lirası hem de Amerikan Doları göndererek yatırıma başlayabiliyor. Kullanıcılar uygulama içinde dolar alım satım işlemi de yaparak iki borsa arasında anında geçiş sağlayabiliyor. Borsa İstanbul ve Amerikan borsalarını ilk defa aynı platformda buluşturan Midas, tüm yatırım ihtiyaçlarını karşılayan tek platform olmayı hedefliyor.” denildi.

Gün boyu yatırım imkanı

200 binden fazla kullanıcıyı hem Amerikan borsası hem de Borsa İstanbul ile buluşturan Midas platformu üzerinden gün boyu yatırım yapma imkanınız bulunmaktadır. Şirket tarafından yapılan açıklamada sabah 10.00 ile akşam 23.00’a kadar işlem yapma imkanı sunulduğu ayrıca ilk defa tamamen dijital olarak gerçekleştirilecek rüçhan işlemlerinde de herhangi bir kesinti yapılmayacağı ön plana çıktı. Son dönemlerin en popüler yatırım platformu olacak Midas üzerinden siz de kolayca hesap açarak yatırım yapabilirsiniz.