BluTV abonelik ücretlerine zam yapıldı!

Dijital yayın platformları arasında önemli bir platform olan BluTV abonelik ücretlerine zam yapıldığı açıklandı.

BluTV abonelik ücretlerine zam yapıldı!

Giderek artış gösteren enflasyon hemen her platformu olumsuz olarak etkilemektedir. Enflasyondan etkilenen bir diğer platform da dijital yayın platformları oldu. Dijital yayın platformlarına yeni zamlar gelmeye devam ediyor. Kısa süre önce Netflix platformuna gelen zam herkesin tepkisini çekmişti. Bir başka dijital yayın platformu da BluTV oldu. BluTV abonelik ücretlerine zam yapıldığı açıklandı.

Abonelik ücretlerine zam geldi!

Son zamanlarda en çok tercih edilen dizi ve film izleme platformu olan BluTV, dijital yayın platformu olarak öne çıkıyor. Dijital yayın platformu olan BluTV abonelik ücretlerine zam yapıldığı açıklandı. 20 Eylül 2022 tarihinden önce oluşturulmuş olan aylık ve yıllık üyelik ücretlerine zam yapıldığı açıklandı.

BluTV abonelik ücretlerine zam yapıldı! - Resim : 1

En son haziran ayında zam yapan BluTV, yeniden abonelik ücretlerine zam yaptığını açıkladı. Yapılan açıklamanın ardından BluTV zamlanarak aylık abonelik ücretleri ve yıllık abonelik ücretleri değişti. BluTV aylık abonelik ücreti 49,90 TL olurken, yıllık abonelik ücreti ise 12 ay taksitli olarak ayda 29,90 TL’ya çıktı. Yapılan zam bir sonraki ödeme yenileme döneminde geçerli olacaktır.

BluTV 9.90 TL’ye kullanın!

Geçtiğimiz günlerde Hepsiburada Premium hizmeti sayesinde siz de hediye BluTV abonelik hizmetinden faydalanabilirsiniz. Hepsiburada tarafından sunulan bu hizmete sadece 9,90 TL ile sahip olabiliyorsunuz. Hepsiburada Premium paketinin içerisinde BluTV abonelik ücretlerinin uygun fiyatlı sunulduğu gibi pek çok farklı imkan da sunulmaktadır.