Netflix Türkiye abonelik fiyatları zamlandı!

Dijital dizi ve film izleme platformu olarak karşımıza çıkan Netflix Türkiye abonelik fiyatları zamlandı.

Netflix Türkiye abonelik fiyatları zamlandı!

Geçen yaptığı zamdan sonra çok sayıda abone kaybeden Netflix Türkiye yine zam kararı aldı. 2022 yılının başında Temel pakete 26,99 TL, standart pakete 40,99 TL, özel pakete ise 54,99 TL ödeme alan Netflix Türkiye en son zam yapmıştı. Yapılan zamdan sonra bugüne kadar temel paket 37,99 TL, standart paket 57,99 TL, özel paket ise 77,99 TL’den satılıyordu. Bugünden itibaren fiyatlara yeniden zam geldi. Gelen zamla beraber temel paket 45,99 TL, standart paket 69,99 TL, özel paket ise 93,99 TL’den satışa sunulacak.

Zam ile ilgili Netflix Türkiye tarafından yapılan açıklamada:

“Yeni üye olacak kullanıcılarımız için yeni ücretler geçerli olacak, mevcut üyelerimizin tümü içinse bu değişiklik aşamalı olarak sunulacaktır. Mevcut üyelerimiz plan değişikliği yapmamışlarsa, üyelik ücretleri değişmeden 30 gün önce bir e-posta göndererek bilgilendirme yapacağız.” denildi

Reklam destekli abonelik sistemi gelecek!

Son zamanlarda özellikle yerli içeriklere yatırım yapan ve üstlerine binen giderleri Türkiye özelinde artış gösteren Netflix, reklam destekli abonelik paketi üzerinde çalışıyor. Son zamanlarda yaşadıkları ciddi kayıpları göz önüne alarak reklam destekli abonelik sistemiyle ilgili çalışma yapılıyor. Sızan bilgilere göre beklenmekte olan bu paket Kasım ayında resmi olarak tanıtılacak olup aylık 7 dolar ile 9 dolar arasında fiyatla satışa sunulacak.

Netflix Türkiye abonelik fiyatları zamlandı! - Resim : 2