BTT formasyon analizi, teknik direnç ve destekler

Büyük ralli sonrası geri çekilmeler yaşayan BTT'de teknik görünüm ne mesaj verdi?

BTT formasyon analizi, teknik direnç ve destekler

BİTTORRENT COİN NEDİR?


BitTorent, son yıllarda gittikçe daha fazla merkeziyetsizleşen, popüler bir eşler arası (P2P) dosya paylaşım ve Torrent platformudur.Esasen Temmuz 2001'de kullanıma açlan BitTorent, Temmuz 2018'de blockchain platformu TRON tarafından satın alındı. Satın alınışından beri BitTorrent, Şubat 2019'da piyasaya sürülen özel bir yerel kripto para tokeni olan BTT ile birlikte çeşitli araçlar ekledi. BTT, TRON'un kendi blockchain ağı üzerinde TRC-10 standartını kullanarak piyasaya sürüldü.Resmi açıklamaya göre BitTorrent, güncel olarak dünyadaki "en büyük merkeziyetsiz P2P iletişim protokolü.

 Binance piyasasında işleme girdiği 28 Ocak 2021 tarihinden bu yana yaklaşık yüzde 470 değer kazanan ve kazandırdıkça daha fazla yatırımcı çeken BTT'de yaklaşık yüzde 15 kadar bir düzeltme yaptıktan sonra yatay kanal içinde hareketlerini yapmaya devam ediyor.

Soyal medya platformu Whale Alert adlı hesaptan edinilen bilgilere göre BTT balinaları son 5 gündür çok hareketli.

Yeni yatırımcı ve kurumsal firmaların alımlarıyla genişleyen ve her geçen gün büyüyen kripto piyasasında BTT uzun süre adından söz ettireceği kesin.
Yakın pozdan izlediğimiz BTT'nin 1 saatlik grafiğinde yer alan sıralı destek ve dirençler ise şöyle:

Destekler 0.008193 - 0.006748 - 0,000,0059189

Dirençler 0,009354 - 0,010041 - 0,010118

BTT formasyon analizi, teknik direnç ve destekler - Resim : 1

BirBorsa / Cem Arslan

Yasal Uyarı
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Etiketler