Fun token formasyon analizi, destek ve dirençler

Fun token nedir? Formasyon analizi, destek ve dirençler.

Fun token formasyon analizi, destek ve dirençler
FUN TOKEN NEDİR?

FunFair (FUN), dünya çapındaki katılımcılar için kullanımı kolay bir oyun ortamı oluşturmayı amaçlayan Ethereum tabanlı bir blockchain projesidir. FunFair, Londra merkezli bir ekip tarafından oluşturuldu ve 2017'de piyasaya sürüldü.

FunFair'in ana hedefi, çevrimiçi kumarhaneleri, bahis sitelerini ve diğer oyun türlerini barındırmak için bir blok zinciri platformu oluşturarak çevrimiçi oyun endüstrisine olan güveni geri getirmektir. Projenin resmi teknik incelemesine göre, kumar endüstrisinin, kullanıcılara verilerinin ve mali durumlarının korunduğunu kanıtlamak için yeniden yapılanmaya ihtiyacı var. Blockchain teknolojisi sayesinde FunFair, müşterilerin güvenini geri kazanmaya bir adım daha yakın.

FunFair Ağı Nasıl Güvende Tutulur?

Ethereum tabanlı bir ERC-20 belirteci olarak FUN, Proof of Stake ( PoS ) konsensüs yöntemi altında çalışıyor. PoS, Bitcoin tarafından kullanılan iş kanıtı ( PoW ) konsensüsüne alternatif olarak oluşturuldu . PoW, madencilik yapılacak jetonlar için önemli miktarda işlem gücü gerektirirken, PoS, halihazırda edinilmiş jetonlara göre madencilik yeteneklerini dağıtır.

Birçok analist, PoS'nin, kullanım durumları açısından daha fazla esneklik sağlayan, kolayca ölçeklendirilebilen bir fikir birliği yöntemi olduğuna dikkat çekiyor. Sonuç olarak, bu son yıllarda çok daha popüler bir fikir birliği yöntemi haline geliyor.

FunFair, formasyon olarak yükselen üçgenin dışına çıkıp üçgen onayını aldıktan sonra tekrar yükeliş trendin içine girdi şu sıralar 0,04590 'dan işlem gören FunFair'in tarihi zirvesi 0,06875.
2020 Aralık tarihinde 0,003123 seviyelerinden büyük bir ralli ile bu seviyelere çıktı.

FunFair için sıralı destekler ve dirençler ise şöyle:

Destekler 0,04351 - 0,04154 - 0,03598

Dirençler 0,04686 - 0,5088 - 0,05548

Fun token formasyon analizi, destek ve dirençler - Resim : 1

BirBorsa / Cem Arslan 

YASAL UYARI

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Etiketler