Bitcoin'den yeni rekor!

Bitcoin, 62,867 dolar seviyesini görerek yeni rekora imza attı.

Bitcoin'den yeni rekor!

En popüler kripto para durumundaki Bitcoin daha geniş bir şekilde benimseneceği yönündeki iyimserlikle 62,867 dolar seviyesine çıkarak yeni bir rekor kırdı.

Bitcoin 62,867 dolara kadar yükseldikten sonra geri çekilerek 62 bin dolar seviyesinden işlem görmeye başladı. şu an anlık olarak 62,500 dolar seviyelerinde işlem gören Bitcoin'de işler yatırımcısı için gayet iyi gidiyor.

Londra'da Nexo'nun yöneticisi ve kurucu ortağı Antoni Trenchev, "Bitcoin'in dayanıklılığı efsane konusu olduğunu kanıtlıyor. Her düzeltme, hareketi yukarı doğru sıfırlamak ve yeniden başlatmak için bir fırsat" yorumunu yaptı.

Bitcoin haftaiçinde kripto paralara olan kurumsal ilginin yeniden artmasıyla birlikte ivme kazanamış, Goldman Sachs, kurumlardan gelen talep üzerine kripto para birimini yeniden kuracağını açıklarken petrol milyarderi Kjell Inge Rokke de Seetee isimli yeni bir girişimle Bitcoin ve diğer kripto paralara yatırım yapacağını duyurmuştu.

Kurumsal alışların neredeyse zirve yaptığı bu dönemde Bitcoin dominance ise 2 puan yükseliş kaydetti.

BTC için yükselen trend neredeyse kusursuz şekilde devam ediyor. Bunun sebebi kripto para piyasasına her gün yeni giren yatırımcı sayısı ve kurumsal alışların artması.

BTC yükselen trendini esas alarak teknik destek ve direnç noktaları ise şöyle:

Destekler 55605 - 50428 - 45107
Dirençler 6400 - 65469 - 67802

Bitcoin'den yeni rekor! - Resim : 1

BirBorsa / Cem Arslan

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Alış 66027.99
Satış 66028
Değişim 0%
Son Değer 66027.99
En yüksek 67130
En düşük 65931.6
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler