Bir kripto analisti yükselişe geçecek bazı altcoinleri açıkladı

Kripto para analisti Aaron Arnold, yükselişe geçme potansiyeli taşıyan dokuz kripto varlığı açıkladı.

Bir kripto analisti yükselişe geçecek bazı altcoinleri açıkladı

Kripto para analisti Aaron Arnold, yükselişe geçme potansiyeli taşıyan dokuz kripto varlığı açıkladı.

Altcoin Daily sunucusu tarafından yayınlanan bir videoda yakın zamanda mainnet 3.0'ı başlatan Theta Network öne çıkarıldı. Theta yüksek kaliteli akış elde etmeyi hedefleyen bir içerik dağıtım ağıdır.

Arnold, sektördeki bazı önemli aktörlerin, ağın akış kalitesini yükseltmeye katkıda bulunmak için Theta node'larını çalıştırdığını aktardı.

Arnold'un listesinin ikinci sırasında Uniswap (UNI) yer alıyor. Arnold Uniswap V3'ün merkeziyetsiz borsa piyasasının yüzde 41'ini zaten ele geçirdiğini belirtti.

''SUSHİ'nin yıl sonuna kadar büyük işler başaracağını düşünüyorum''

Analist bunun yanında SushiSwap'ın da (SUSHİ) yükseleceğini söyledi. Öte yandan Sushi kısa vadede kendi NFT platformunu da piyasaya sürecek.

Arnold'un listesinde bulunan dördüncü kripto para ise Cardano (ADA) oldu. Arnold Cardano'nun ekibinin ağı geliştirmek için büyük çaba sarf ettiğini vurguladı.

Sandbox (SAND), Ardold'un söz ettiği beşinci varlık. Arnold SAND'in merkeziyetsiz pazar yeri olan Decenttraland'a rakip olabileceğini aktardı.

Arnold'un listesindeki diğer iki kripto para birimi, Bitcoin ve Ethereum. Arnold, ETH'nin son 30 gün içinde ağına beş milyon benzersiz adres eklediğini de açıkladı.

''Bunun gibi rakamlar, bunun gibi tablolar görmezden gelinemez. Kanıt verilerdedir. Son olarak Ethereum gas fee de 2020 yılının mart ayından bu yana en düşük oranlara geriledi. Bunu fiyatın düşmesine bağlayabiliriz. Fakat Coinmetrics, Ethereum gas fee'lerin aslında ETH fiyatından daha önce gerilemeye başladığını ortaya koyuyor. Çünkü Ethereum bu yıl bir miktar ölçeklendirme yapıyor.''

Listenin sekizinci sırasında akıllı sözleşmeler platformu Avalanche (AVAX) yer alıyor.

''Avalanche'ı tercih etmek için önemli sebepler olduğu söyleniyor. Temelde hız, düşük ücretler ve yüksek verim ön plana çıkıyor.''

Arnold, ETH'ye olan talep çoğaldıkça projelerin daha küçük blockchainlere yayılacağının da altını çizdi.

Arnold'un listesinin son sırasında ise Binance Coin (BNB) bulunuyor. Arnold NFT'lerin geçici olmadığını ve NBA efsanesi Allen Iveerson'ın bunun için Binance ile beraber çalıştığını da vurguladı.

Alış 66027.99
Satış 66028
Değişim 0%
Son Değer 66027.99
En yüksek 67130
En düşük 65931.6
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Alış 3250.97
Satış 3251.96
Değişim 41.0199%
Son Değer 3251.46
En yüksek 3292.71
En düşük 3205.24
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler